Primele cazuri de COVID într-o școală din București care a început cursurile pe 1 septembrie

vineri, 04 septembrie 2020, 09:35
1 MIN
 Primele cazuri de COVID într-o școală din București care a început cursurile pe 1 septembrie

O școală privată din București a anunțat că a înregistrat primele trei cazuri de COVID-19 în rândul personalului. Este vorba despre Colegiul Avenor din Sectorul 1, care anunță într-un comunicat de presă primit de Edupedu.ro și cum a gestionat situația. Potrivit informațiilor oferite, școala a început pe 1 septembrie, iar acum elevii fac cursuri online, timp de o săptămână.
 

“Avenor College și-a deschis porțile pentru elevi pe 1 septembrie, când la școală s-a organizat în aer liber, Ceremonia de Deschidere, pe fiecare an de studiu în parte, cu flow-uri diferite pentru elevi, intrări și ieșiri separate, triaj, și prezentarea actelor medicale care să ateste că fiecare elev poate intra în comunitate”, potrivit comunicatului primit.

Primul cadru didactic infectat, confirmat pe 31 august

“Cu o zi înainte, pe 31 august, când elevii nu veniseră încă în campus, am aflat și imediat i-am informat pe părinți că unul dintre membrii echipei a fost confirmat pozitiv cu Covid 19 și se află internat spitalul Matei Balș, în stare bună. Un alt coleg profesor era la vremea aceea suspect și între timp și testul lui este confirmat pozitiv. O altă colegă de la grădiniță, aflată în izolare, care nu a avut contact cu nimeni din comunitatea noastră a fost confirmată pozitiv.

Continuarea, pe edupedu.ro

Comentarii