Primele imagini cu tinerii care au devastat pensiunea închiriată de Revelion

marți, 04 ianuarie 2022, 12:57
2 MIN
 Primele imagini cu tinerii care au devastat pensiunea închiriată de Revelion

Au apărut primele imagini cu petrecăreții care au distrus o pensiune din centrul Capitalei după ce au închiriat-o de Revelion. Bărbații s-au pozat în fața vilei cu o macetă chiar înainte de a începe să petreacă și să distrugă întreaga casă. Aceștia au spart pereții, au rupt mobilierul și ușile, au aruncat televizoarele de la etaj și au distrus și aparatura din bucătărie. Pagubele estimate de proprietar ajung la zeci de mii de euro.

Bărbații s-au pozat chiar înainte să înceapă petrecerea de Revelion în fața vilei. Aceștia au publicat imaginea pe rețelele de socializare, iar în fotografia făcută publică se vede cum unul dintre petrecăreți ține în mână o macetă. Inițial, pensiunea a fost închiriată de 12 turiști, iar rezervarea a fost făcută pe numele unuia dintre ei. Însă, în scurt timp, numărul petrecăreților a ajuns la circa 30 de persoane. 

Amețiți bine de aburii alcoolului, tinerii au lăsat dezastru în urma lor: camere și aparatură distruse, pereți sparți și mobilă și uși rupte. 

"Sunt distruse vreo 4 televizoare, 5 usi, au spart wc-uri, tablouri si inca n-am luat exact fiecare camera in parte ca sa vad exact ce s-a spart si ce nu s-a spart", spune Iancu Barbu, proprietarul pensiunii.

Au intrat cu forța chiar și în biroul proprietarului.

"Au spart usa, au intrat prin efractie in birou, au deconectat camerele de luat vederi si cred ca dupa aia a inceput dezmatul", a mai spus acesta.

Cu 3.500 de lei a fost inchiriata aceasta pensiune cu 12 camere din Centrul Bucurestiului, pentru noaptea de Revelion, unor tineri care au produs pagube ce se ridica la 30.000 de euro, din estimarile proprietarului.

Polițiștii au ridicat probe de la fața locului și fac cercetări într-un dosar de distrugere de bunuri. Oamenii legii au identificat deja cu ajutorul filmărilor de pe camerele de supraveghere o parte dintre tinerii care au distrus pensiunea. 

Sursa: realitatea.net

Comentarii