Primul pas pentru o sală de sport modernă în apropiere de rond Uricani

marți, 25 iunie 2019, 01:59
1 MIN
 Primul pas pentru o sală de sport modernă în apropiere de rond Uricani

Primăria Miroslava cedează în proprietatea Consiliului Judeţean (CJ) un teren cu promisiunea unei finanţări pentru ridicarea unei Săli Polivalente.

Iniţial, autoritatea locală a dat doar în administrare suprafaţa de 67.335 mp, dar Compania Naţională de Investiţii (CNI), for care ar urma să finanţeze lucrarea, a cerut ca CJ să aibă drept de proprietate asupra terenului. Primăria din Miroslava a oferit terenul încă din noiembrie 2018, iar CJ a solicitat CNI includerea construirii unei Săli Polivalente în programul de investiţii al companiei.

Terenul se află în intravilanul localităţii Brătuleni, în apropiere de rond Uricani. Conform unor declaraţii anterioare ale preşedintelui CJ, Maricel Popa, administraţia judeţeană ar urma să suporte costurile pentru studiul de fezabilitate şi proiectarea lucrărilor, în timp ce CNI ar putea aloca fondurile necesare pentru construirea obiectivului. CJ va prelua dreptul de proprietate asupra terenului după aprobarea de către consilierii judeţeni a unei hotărâri în acest sens, şedinţa fiind programată mâine.

Comentarii