De Business

Punem punctul pe știi

Român câștigător pe piața criptomonedelor. „Câștigul total, peste un milion de dolari”

luni, 31 ianuarie 2022, 08:38
1 MIN
 Român câștigător pe piața criptomonedelor. „Câștigul total, peste un milion de dolari”

Bitcoin nu reuşeşte să mai urce peste 40.000 de dolari, deşi cu jumătate de an în urmă se apropia de pragul de 70.000 de dolari. Cine a vândut la timpul potrivit a făcut un profit spectaculos şi nu se mai întreabă acum dacă şi când va fi din nou Bitcoin vedeta lumii crypto.

După ce a încercat diverse moduri de a face bani în online, fără succes, Vlad Stoica a hotărât în 2018 să intre pe piața criptomonedelor. Primii bani investiți au fost 200 de euro, pe care i-a înmulțit ulterior. Acesta recunoaște că pe lângă noroc, un ingredient foarte important pentru succes în acest domeniul este și documentarea.

Vlad Stoica – investitor: Eram în academia de poliție, eram student și un coleg mi-a spus că a văzut un articol de știri că un anumit băiat s-a îmbogățit și și-a schimbat viața prin criptomonede. Practic toată suma pe care am investit-o vreodată în crypto a fost 4-5.000 de dolari și câștigul total undeva peste un milion de dolari. După care doar am reinvestit din profituri, adică nu am mai adăugat bani de la mine.

Deși Bitcoin, cea mai valoroasă monedă virtuală, a scăzut luni sub pragul de 33 de mii de dolari, cu mult sub recordul de aproape 69 de mii de dolari consemnat în noiembrie, unii investitori spun că aceasta reprezintă o oportunitate.

Aflați amănunte de pe digi24.ro.

Comentarii