S-a împlinit sorocul împăcării la partidoi, sau Peni mai bifează una tare?

joi, 16 ianuarie 2020, 02:50
3 MIN
 S-a împlinit sorocul împăcării la partidoi, sau Peni mai bifează una tare?

Hopaa: oare să se fi sudat înapoi lanţul de iubire rupt acuma vreo doi ani între nea Măricel şi Peni Hill de Bahlui, odată cu cearta întru Dragnea? 

Păi altfel cum să ne explicăm modul în care cei doi mici la stat au adăstat alături ieri, la manifestarea dedicată lui Mihai Eminescu în Parcul Copou, chestiune inacceptabilă pentru oricare dintre ei până recent, când nu încăpeau amândoi sub nicio formă pe aceeaşi zece metri pătraţi, dacă nu cumva chiar mai mult. Şi nu numai atât, că au stat alături, dar amândoi au şuşotit şi au râs mai tot timpul, de ziceai că-s fârtaţi într-ale politichiei de partidoi de când lumea şi pământul.

Ce-i drept, noi ştim că şeful de partidoi pe muniţip, O Stafie cu Cioc, trage de mult timp sfori ca să-l aducă pe Peni Hill înapoi în partidoi, mai ales că, în caz contrar, se pare că el va trebui să-şi asume candidatura la premărie, de unde e clar că va ieşi compromis politic definitiv. Şi mai ştim că l-ar fi dus recent chiar şi la Ciolaku, ca să încerce o împăcare istorică. Dar ştiam că mare lucru nu s-a întâmplat după încercarea asta.

O fi ieşit oare ceva pe filiera reînscrierii în partid a lui Tudose, amic cu unii din tabăra rebelă de la Iaşi? Haideţi că mai săpăm şi mai parlamentăm. Iar dacă e să fie vorba tot doar de o umilinţă penibilă a lui Peni, ca la Iohannis, şi de nimica altceva, atunci, să fie clar; nici nu ne mai răcim gura de pomană…

Iaca şi o veste bună despre trista zi de ieri!

Dar, dacă unul pierde, poate altul câştigă în altă parte, băbăeţ. Cam aşa am putea spune după ce am văzut reacţiile care au circulat ieri, în branşă, dar şi pe lângă ea, vizavi de modul în care s-a prezentat prococurorul ieşean Horror Niceeanul la interviul de ieri de la Bucureşti pentru funcţia de prococuror gheneral al patriei. Dacă, pe lângă aceste reacţii, pozitive din câte am văzut, ar fi să mai punem la socoteală şi experienţa lui anterioară de şef naţional la Cremenalul Diicot, iaca, am putea auzi zilele următoare o surpriză plăcută pentru ieşeni! Pentru ăia cinstiţi, evident…

Sfârâială fierbinte

Prin partidoi se aude că fosta menistră Birchall pleacă ambasador în SUA, zice-se că cerută de americani. Ho ho ho, sfârâială interesantă aicea: păi ambasadorul american la UE, despre care se zice că e un afemeiat, cică s-a fi dat la ea, de aia el a susţinut-o şi când a fost scandalul ei cu Tudorel şi ea a rămas pe post. Ei, vedeţi ce treburi fierbinţi se întâmplă şi iarna?

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

Comentarii