Un şantier care va crea timp de doi ani probleme de trafic

Schimbarea liniilor de tramvai din Tudor începe azi cu devierea traseelor de autobuz

luni, 30 martie 2020, 01:50
1 MIN
 Schimbarea liniilor de tramvai din Tudor începe azi cu devierea traseelor de autobuz

După mai multe amânări, se pare că şantierul de reabilitare a căii de rulare a tramvaielor de pe bd. Tudor Vladimirescu va fi întradevăr deschis astăzi. Compania de Transport Public a anunţat devierea traseelor de autobuz. 

Astfel, autobuzele 42 şi 43 care merg dinspre Târgu Cucu către CUG I nu vor mai coborî pe strada Elena Doamna, ci vor merge pe strada A. Panu, apoi Podu Roş- bd. Socola – Casa Sindicatelor -Frigorifer – Continental – CUG I. Ruta 46 spre Bucium va fi mutată, de asemenea, pe traseul A. Panu – Podu Roş – bd. Socola. Traseul 47 va fi deviat din Bucşinescu pe strada Elena Doamna, apoi pe str. Anastasie Panu – str. Palat – Podu Roş. Pagina de internet a CTP nu menţionează deocamdată nicio modificare în privinţa mersului tramvaielor.

Segmentul de aproximativ 2,4 km dintre Bucşinescu şi intersecţia cu Calea Chişinăului este parcurs acum de tramvaiele 1, 7, 8 şi 13. Amintim că mijloacele de transport circulă fragmentat, pe intervale orare, în ele având acces numai anumite categorii profesionale de oameni. Lucrările vor costa 34,4 milioane de lei şi se vor întinde pe durata a 24 de luni. 

Comentarii