Se caută îngrijitori la domiciliu. Ce trebuie să conțină dosarul candidaților

vineri, 08 martie 2019, 02:56
1 MIN
 Se caută îngrijitori la domiciliu. Ce trebuie să conțină dosarul candidaților

Caritas anunţă din nou scoaterea la concurs a unuia dintre cele mai căutate posturi în momentul de faţă de pe piaţa de muncă regională: îngrijitori bătrâni la domiciliu.

Acesta este menit pentru zona comunei Hălăuceşti, este pe perioadă determinată, norma fiind de opt ore pe zi, în cadrul unui proiect intitulat Servicii de îngrijire la domiciliu“.

Persoanele care doresc să candideze le este solicitat un certificat de calificare – îngrijitor bătrâni la domiciliu, abilităţi de comunicare şi interrelaţionare, capacitate de adaptare la situaţii şi medii noi, iar dosarul va trebuie să conţină obligatoriu un CV în format Europass şi o serie de copii după actele relevante: cartea de identitate şi actele de studii, certificatul de căsătorie fiind necesar doar dacă este cazul şi dacă numele din actele de studii nu coincid cu cele din cartea de identitate.

Dosarul integral se depune la sediul Caritas aflat pe strada Sărărie nr. 134, sau se poate trimite pe e-mail la adresa contact@caritas-iasi.ro. Dosarele pot fi trimise până pe 20 martie, iar interviul va avea loc vineri, 22 martie 2019, de la ora 11.00.

Comentarii