Sediul Poliţiei de Frontieră din Copou, paralizat: 17 cazuri

vineri, 09 octombrie 2020, 01:50
1 MIN
 Sediul Poliţiei de Frontieră din Copou, paralizat: 17 cazuri

Sediul din Copou al Inspectoratului Poliţiei de Frontieră este paralizat de Covid 19. Nu se ştie deocamdată cine a introdus virusul în interior, însă 17 poliţişti au fost infectaţi. Dintre aceştia, niciunul nu face parte din conducere. 

“În ultimele zile, 17 poliţişti de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi au fost confirmaţi pozitiv cu noul coronavirus, COVID-19. Conducerea Inspectoratului a dispus deja o serie de măsuri pentru limitarea răspândirii infectărilor cu noul coronavirus, precum şi decontaminarea şi aerisirea sediului structurii, a anexelor acestuia şi a autovehiculelor din dotare. În funcţie de ancheta epidemiologică, specialiştii din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică dispun măsurile necesare privind izolarea şi carantinarea poliţiştilor şi testarea personalului.

Toate deciziile primite, până în prezent, de la DSP au fost puse în aplicare de îndată. Menţionăm faptul că nu au fost înregistrate cazuri în rândul poliţiştilor de frontieră care îşi desfăşoară activitatea în punctele de frontieră din subordinea Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi, activitatea de supraveghere şi control desfăşurându-se în condiţii normale”, au precizat reprezentanţii instituţiei. 

 

 

Comentarii