Șeful Cancelariei ÎPS Calinic, înmormântat luni la Mănăstirea Cetățuia din Iași

sâmbătă, 18 septembrie 2021, 18:30
1 MIN
 Șeful Cancelariei ÎPS Calinic, înmormântat luni la Mănăstirea Cetățuia din Iași

Protosinghelului David Oprea, coordonator al Cabinetului Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Calinic și slujitor al Mănăstirii Sfântul Ioan cel Nou – Catedrala Arhiepiscopală din Suceava va fi înmormântat luni, 20 septembrie, la Mănăstirea Cetățuia din Iași.

Biroul de presă al Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților a informat, sâmbătă, că slujba de înmormântare va începe luni, la ora 13.00 și va fi oficiată de un sobor de arhierei, preoți și diaconi.

Șeful Cancelariei arhiepiscopului Sucevei și Rădăuților, ÎPS Calinic, preotul călugăr David Oprea, a murit vineri, 17 septembrie, din cauza complicațiilor produse de Covid-19. Conform publicatiei Obiectiv de Suceava, preotul David Oprea nu era vaccinat.

Preotul călugăr David Oprea, în vârstă de 47 de ani, a fost confirmat cu Covid la începutul săptămânii trecute. A fost internat în secția Boli Infecțioase și ulterior la Terapie Intensivă, în Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, cu o formă gravă de boală. La solicitarea familiei, miercuri, 8 septembrie, a fost transferat, intubat, la Iași, la Spitalul de Boli Infecțioase „Sfânta Cuvioasă Parascheva”.

Aflați amănunte de pe monitorulsv.ro.

VEDEȚI ȘI:

A murit de COVID la 47 ani șeful cabinetului ÎPS Calinic, fost slujitor la Mitropolia din Iași – AICI

Comentarii