Sentinţă în cazul unui puştan care a ameninţat că va viola fiica unui poliţist

marți, 23 octombrie 2018, 01:49
2 MIN
 Sentinţă în cazul unui puştan care a ameninţat că va viola fiica unui poliţist

Individul a scăpat ieftin deoarece a comis fapta cu câteva zile înainte de a împlini 18 ani.

Un puştan din judeţul Iaşi a primit o pe­deapsă constând în asistarea zilnică timp de şase luni după ce a fost găsit vinovat de ultraj. Alex Constantin Cojocaru a comis faptele pe 11 martie 2018, după ora 21.00, în localitatea Podu Iloaiei. Atunci, el a sunat la 112 şi a reclamat că a fost ameninţat de proprietarul unui bar. Când a fost interogat de poliţişti, tânărul a spus că, de fapt, nu s-a întâmplat nimic.

Agenţii i-au spus lui Cojocaru că ceea ce a făcut reprezintă contravenţie, motiv pentru care acesta i-a înjurat. Tânărul a fost dus la dubă pentru a fi sancţionat, se arată în rechizitoriu.

„Pe timpul deplasării, inculpatul era agitat şi l-a ameninţat pe agentul şef R. Mihai spunându-i că o cunoaşte pe fiica sa şi ştie el ce o să-i facă încât poliţistul să plângă. După ce au ajuns la sediu, inculpatul Cojocaru Constantin Alex a început să se manifeste agresiv fizic şi verbal, gesticulând cu mâinile prin aer şi, totodată, adresând ameninţări cu moartea la adresa agentului şef de poliţie R. Mihai şi a familiei acestuia“, se arată în actul de acuzare.

Individul a fost încătuşat, însă, atunci când a fost eliberat, pentru a putea semna procesul verbal de contravenţie, s-a dezlănţuit şi l-a lovit de mai multe ori cu piciorul în abdomen pe Mihai R., în timp ce pe un al doilea agent l-a lovit în testicule. În tot acel timp, Cojocaru ameninţa că o va viola pe fiica poliţistului Mihai R. şi îi va tăia acesteia gâtul.

Comentarii