Sinucidere extremă a unui tânăr de 31 de ani. S-a stropit cu benzină şi şi-a dat foc, arzând odată cu casa

luni, 15 februarie 2021, 02:58
1 MIN
 Sinucidere extremă a unui tânăr de 31 de ani. S-a stropit cu benzină şi şi-a dat foc, arzând odată cu casa

Un tânăr din comuna Rediu s-a sinucis sâmbătă seara dându-şi foc în locuinţa sa. Tânărul în vârstă de 31 de ani şi-ar fi dat foc cu benzină, el fiind găsit carbonizat. 

Flăcările au cuprins şi casa în care locuia. Vecinii au sunat la 112, iar pompierii au mers la faţa locului şi au stins incendiul, dar tânărul nu a putut fi salvat. “La ora 20.16 a fost anunţat un incendiu în localitatea Tăuteşti, comuna Rediu, judeţul Iaşi, cu o posibilă victimă. Pentru stingerea focarului de incendiu au fost direcţionate la locul intervenţiei două autospeciale şi echipajul de terapie intensivă, cu medic. La ajungerea forţelor de intervenţie, incendiul se manifesta generalizat la întreaga locuinţă, în bucătărie, pe o suprafaţă de 80 de metri pătraţi.

Din informaţiile primite la locul intervenţiei, în locuinţă se afla o victimă, bărbat, de aproximativ 31 de ani. Pompierii militari au scos victima, dar, din nefericire, aceasta nu mai prezenta funcţii vitale, fiind carbonizată, iar după aproximativ două ore de luptă cu flăcările a fost lichidat şi ultimul focar de incendiu. Au ars documentele de proprietate şi identitate ale proprietarilor, diverse materiale textile şi produse electronice şi electrocasnice, produse de mobilier, şi a fost degradată tencuiala întregii locuinţe. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera un incendiu”, au precizat reprezentanţii ISU Iaşi. Oamenii legii fac acum cercetări pentru a afla motivele pentru care bărbatul a recurs la acest gest extrem.

Comentarii