Sorana are drum liber spre semifinale

joi, 03 martie 2022, 02:43
1 MIN
 Sorana are drum liber spre semifinale

 

Cîrstea a ajuns în sferturi la Lyon unde o va întâlni pe unguroaica Anna Bodnar. Protestul Svitolinei a avut efect, Elina continuă la Monterrey

* Sorana Cârstea s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA de la Lyon, după ce a învins-o pe elveţianca Stephanie Voegele (144 WTA), scor 6-3,7-5 după o oră şi 32 de minute. În sferturi, jucătoarea din Târgovişte va evolua cu unguroaica Anna Bodnar (79 WTA)_FOTO, care a beneficiat de abandonul britanicei Katie Boulter (136) la scorul de 3-6. Alte rezultate; Vitalia Diatcenko (Rusia) – Anna-Lena Friedsam (Germania) 6-3, 2-6, 6-4; Viktorija Golubic (Elveţia) – Mai Hontama (Japonia) 1-6, 6-4, 6-4. La dublu, Monica Niculescu şi rusoaica Alexandra Panova s-au calificat în semifinale, după ce a trecut cu scorul de 7-6,7-6. de echipa Georgina Garcia Perez/Xenia Knoll (Spania/Elveţia).

* Elina Svitolina-Monfils a jucat, totuşi, meciul cu rusoaica Anastasia Potapova (81 WTA), din primul tur de la turneul de la Monterrey. Ea a câştigat cu scorul de 6-2, 6-2, după 64 de minute şi a anunţat că va dona banii armatei ucrainene. Ea s-a decis să joace după ce WTA a permis jucătoarelor din Rusia şi Belarus să participe dar fără însemne naţionale. În urul următor, Svitolina va evolua contra sportivei din Bulgaria, Viktoria Tomova.

 

Comentarii