Spectacolul-concert PISICI 2, pus la cale de trupa Fără Zahăr, poate fi vizionat la Iaşi

marți, 28 martie 2023, 01:50
1 MIN
 Spectacolul-concert PISICI 2, pus la cale de trupa Fără Zahăr, poate fi vizionat la Iaşi

Spectacolul-concert PISICI 2 al Teatrului Municipal „Matei Vișniec” din Suceava, pus la cale de trupa Fără Zahăr, poate fi vizionat vineri, 31 martie, de la ora 19:00, în Sala Unirii de la Cinema Victoria. Spectacolul va fi susținut de Cătălin Ștefan Mîndru, Clara Popadiuc, Cosmin Panaite, Cristina Florea, Horia Andrei Butnaru și Răzvan Bănuț.

„V-ați întrebat cumva ce se întâmplă în lumea pisicilor? Nu e nevoie. Vă spunem noi oricum. Compania Fără Zahăr a creat un serviciu prin care vă spunem lucruri fără ca voi să depuneţi efortul de a întreba. Oricât de drăguțe și amuzante ar părea pe internet, pisicile au și ele probleme. Mai multe vieți înseamnă și mai multe probleme. De două ori mai multe, căci vorbim de Pisici 2. Ele merg la terapie, se confruntă cu criminalitatea, cu dieta, șoarecii, drame ale iubirii și crize de identitate, prin care trec cântând cu grație și foarte mult haz”, spun organizatorii.

Pisici 2 continuă succesul specatolului-concert Pisici, montat în viziunea comică specifică trupei Fără Zahăr. Bilete online pentru spectacol: https://www.iabilet.ro/bilete-iasi-pisici-2-83945/?qâPiSi.

Versuri: Bobi Dumitraș și Bobo Burlăcianu

Regia muzicală: Bobo Burlăcianu

Ilustrații: Anamaria Țaranu

Durata: 65 minute (AP-12\0

Comentarii