Studenţii politehnişti pot obţine actele de studii doar cu programare pe e-mail

marți, 28 septembrie 2021, 01:50
1 MIN
 Studenţii politehnişti pot obţine actele de studii doar cu programare pe e-mail

Actele de studii de la Universitatea Tehnică "Gheorghe Asachi" se eliberează doar cu o programare prealabilă prin email, programare care va trebui să fie confirmată de către membrii Biroului Acte de Studii. Decizia a fost luată, potrivit anunţului de pe site-ul oficial, considerând evoluţia din prezent a pandemiei de Covid-19.

Reprezentanţii Politehnicii anunţă că aceste programări se pot face la adresa de e-mail diplomas@tuiasi.ro, de luni până vineri, iar mesajul de programare trebuie să conţină numele complet din certificatul de naştere, tipul actului de studiu pe care îl doreşte eliberat, numărul de acte solicitat, dar şi date legate de facultatea, sesiunea susţinerii examenului de finalizare a studiilor, dar şi ziua în care cel care face această solicitare doreşte să fie programat. În funcţie de disponibilitatea datei solicitate şi de numărul de persoane înscrise la acea dată, reprezentanţii Biroului Acte de Studii vor trimite răspuns solicitării cu ziua şi ora programării.

Reprezentanţii TUIASI atrag atenţia că va fi necesară respectarea programărilor pentru a nu se crea aglomerări, subliniind totodată că cei care se vor prezenta la Biroul Acte de Studii trebuie să poarte măşti de protecţie şi să respecte regulile sanitare şi de distanţare fizică faţă de alte persoane. Totodată, persoanele programate trebuie să obţină de la portar un ecuson de acces în clădire.

Comentarii