Tâlhărie calificată într-o staţie de autobuz din Nicolina

vineri, 11 iunie 2021, 01:49
1 MIN
 Tâlhărie calificată într-o staţie de autobuz din Nicolina

Un minor a fost arestat după ce a furat telefonul unui ieşean în timp ce se aflau în cartierul Nicolina. Emanuel Ţurcanu şi-a urmărit victima, pe C.B., apoi, când au ajuns în staţia pentru autobuze, minorul l-a tâlhărit pe B. şi a fugit.

La o lună de zile de la comiterea furtului, băiatul a fost identificat de către poliţişti şi adus la audieri.

“În cauză s-a reţinut că în seara de 16 aprilie 2021, în jurul orei 20.40, inculpatul minor Ţ.C.E. i-a smuls telefonul din mână persoanei vătămate B.C., printr-o mişcare bruscă. Fiind audiat, inculpatul a recunoscut săvârşirea faptei”, a declarat Dragoş Bordianu, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi.

Astfel, minorul cercetat pentru tâlhărie calificată a fost reţinut de către poliţişti, apoi a fost prezentat instanţei de judecată care a hotărât arestarea acestuia.

“Prin ordonanţa din data de 18 mai 2021 a organelor de cercetare penală, s-a dispus reţinerea lui Ţ.C.E., pentru o perioadă de 24 de ore. Prin încheierea judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Iaşi s-a admis propunerea de arestare preventivă formulată de procuror, dispunându-se arestarea preventivă a inculpatului pe o perioadâ de 30 de zile şi fiind ulterior trimis în judecată în stare de arest preventiv”, a încheiat procurorul.

Comentarii