Tamponare în lanţ provocată de o tânără cu Mercedes. Cozi kilometrice pe șosea

joi, 15 octombrie 2020, 01:52
1 MIN
 Tamponare în lanţ provocată de o tânără cu Mercedes. Cozi kilometrice pe șosea

O tamponare în lanţ care a avut loc ieri pe Drumul European a făcut cozi kilometrice la ieşirea din Iaşi. Tamponarea a avut loc în zona Metro, fiind implicate cinci autoturisme. 

Poliţiştii au stabilit că vina aparţine unei tinere care lucrează la cabinetul unui avocat şi care conducea un Mercedes. Tânăra a lovit în spate un Logan al cărui şofer a fost transportat la spital cu o ambulanţă. "În jurul orei 09.40 am fost sesizaţi despre faptul că pe Drumul European 583 a avut loc un accident rutier soldat cu victime omeneşti. Din primele cercetări s-a constatat faptul că o tânără de 27 de ani, în timp ce conducea un autoturism dinspre Iaşi către Leţcani a lovit un al autovehicul care circula în faţa ei. În total, au fost implicate cinci autoturisme care au fost avariate faţă spate, iar un conducător auto a fost rănit. Toţi cei cinci comducători auto au fost testaţi cu alcooltestul, rezultatele fiind negative", au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi.

Un alt accident a avut loc în jurul orei 12, în zona Alexandru, intersecţia de la restaurantul Familial. Şoferul unui Duster nou nouţ care coborâse de pe pasaj a intenţionat să vireze stânga pe strada Roman Vodă, însă nu a oferit prioritate unui Mercedes care circula dinspre Zimbru către podul Alexandru. În urma coliziunii dintre cele două, şoferii au fost răniţi însă au refuzat transportul la spital.

Comentarii