Tamponări la fiecare 5 minute în Târgu Cucu, de ore bune. Unde e Poliția, dle primar?

marți, 01 septembrie 2020, 10:37
1 MIN

De câteva ore, la fiecare 5-10 minute mașinile se tamponează în zona Tg. Cucu. Semafoarele din zonă nu funcționează, iar circulația se face doar pe baza indicatoarelor rutiere, mai mult sau mai putin cunoscute sau respectate de șoferi.

Cel mai des se ciocnesc mașinile care coboară de pe Sărărie, cei care deși merg drept înainte trebuie sa dea prioritate, avand "cedeaza trecerea" la intrarea în intersectie, cu cele care vin dinspre Tg. Cucu și fac stânga spre Independenței, și care au prioritate deși virează.

De exemplu, la 11:20, șoferul unui Ford venind dinspre Sărărie s-a tamponat cu cel al unui Mercedes nou nout, cu numar de Neamt, care circula dinspre Tg. Cucu.

Cinci minute mai târziu, un Renault, venit tot dinspre Sărărie, a intrat într-un BMW care făcuse stânga spre Independenței.

Martorii spun că cei care coboară nu prea dau prioritate celor care merg dinspre Tg.Cucu spre Independenței. Aceiași martori spun că, aici, la fiecare 5-10 minute are loc o tamponare, marea majoritate ușoare.

Și pietonii sunt afectați de lipsa semafoarelor. Fie pășesc pe șosea, și-i obligă pe șoferi să pună frâne bruște, fie stau minute în șir până prind un moment prielnic de traversare a străzii.

Este de neînțeles cum primăria sau poliția rutiera nu au trimis un echipaj pentru a dirija circulația la aceasta oră aglomerată, într-o intersecție problematică și în condiții de nesemaforizare.

 

Comentarii