Tendințe în modă la costumele de comandă pentru bărbați, în 2019

miercuri, 13 februarie 2019, 08:00
4 MIN
 Tendințe în modă la costumele de comandă pentru bărbați, în 2019

Ești în căutarea unui costum business, costum de ocazie, costum de mire sau costum casual? Află ultimele tendințe la îmbrăcămintea pentru bărbați, care sunt cele mai apreciate costume pentru bărbați în colecțiile designerilor realizate pentru anul 2019.

Din fericire și în acest an sunt colecții de costume pentru bărbați extraordinar de frumoase, și chiar se păstrează cele mai deosebite tendințe din anul 2018. Ne referim desigur la anumite modele de costume pentru bărbați care par să nu se mai demodeze niciodată – costumul clasic, costumul de mire Black Tie sau costumul Tuxedo, costumul de ocazie din catifea sau velur, costumul de mire din stofă sau din mătase care sunt foarte elegante.

Pentru această primăvară sunt în trend costumele pentru bărbați în nuanțe de culori de albastru sau verde, dar și tonurile mai naturale, caracteristice acestui sezon.

Costumul Tuxedo este mereu la modă, este elegant, potrivit pentru nuntă, sau alte evenimente importante din viața unui bărbat. Poate fi un costum Tuxedo din stofă, din lână, care se asortează cu o cămașă albă din țesătură din bumbac și papion din mătase. La fel de bine, se poate realiza la comandă un costum Tuxedo din material de tip jacquard cu cămașă albă din bumbac și papionul din catifea.

Ținutele în culori monocrome sunt în tendințele modei din anul 2019. Negrul este în topul tendințelor din acest an. Sunt preferate sacourile monocrome dar și multicolore. Acest aspect apare și la cămășile pentru costumele de ocazie pentru bărbați. De asemenea, sunt foarte populare și culorile contrastante.

Eșarfele sunt foarte populare în anul 2019!
 
Cravata este un accesoriu foarte important la costum, este o parte a imaginii de sex masculin și care la anumite evenimente nu trebuie să lipsească din ținută, este un element esențial al codului de îmbrăcăminte.

Și totuși în acest an apare o tendință interesantă, cravata poate fi înlocuită cu o eșarfă elegantă, care se leagă într-un mod ingenios. De exemplu eșarfa se poate lega cu un nod larg, ca un medalion la gât. În cazul bărbaților, gama de culori pentru eșarfele elegante pentru costumele de comandă este mai restrânsă decât în cazul femeilor. Sunt în trend nuanțele de culori mai întunecate, ca de exemplu tonurile de gri, maro, albastru, bleumarin, negru.

Nu lipsesc nici cravatele, dar preferat este modelul Windsor pentru acest accesoriu
 
În acest an specialiștii în modă spun despre cravatele model Windsor că sunt în trend. Acestea sunt puțin mai lungi și mai largi decât cravatele clasice. Au un aspect elegant și merg foarte bine la diferite modele de costume de comandă pentru zi, sau ocazii speciale. Sunt recomandate materiale diferite și culorile strălucitoare, de roșu închis, muștar, bleumarin și alte nuanțe, combinații de culori, imprimeuri frumoase, în dungi sau carouri. Cravatele iuni – în nuanțe de gri, negru, bej – sunt de asemenea foarte potrivite pentru sacourile elegante pentru bărbați, mai ales pentru acelea realizate din materiale mai groase, din stofe iuni sau cu imprimeuri în carouri.

În anul 2019 sunt la modă papioanele!
 
Acest accesoriu nu este doar un element pentru un stil exclusiv formal, el se poartă și la o ținută casual. Designerii sugerează bărbaților să poarte papioane și la pulovere sau tricouri și nu doar la cămăși, la costume de ocazie. Sunt la modă papioanele din catifea sau mătase, uni, în diferite culori sau cu imprimeuri cât mai interesante.

Bărbații care vor să fie eleganți, pot folosi diferite accesorii la sacouri. În acest an sunt în tendințele modei bijuteriile sub formă de ace pentru cravate, broșele, pandativele. Acestea adaugă un plus de eleganță la orice costum de ocazie.

Pe acest site poți găsi modele de costume la comandă 2019 modele de costume bespoke, care se pot face și la urgență, doar în câteva zile. Sunt modele unice, în tendințele modei, realizate de designeri talentați și croitori cu experiență. Costumele sunt foarte bine realizate, iar materialele sunt de calitate înaltă, sunt croite după dimensiunile clientului, astfel produsul final va arăta excelent și va veni perfect pe corpul lui.


În realizarea costumului se ține cont de dorințele fiecărui client în parte și se fac modificări la anumite repere, detalii în funcție de gusturile acestuia.
Alege un costum la comandă, un model clasic, dintr-un material de calitate, care va fi mereu elegant și care se va potrivi perfect la diferite ocazii – nuntă, botez sau alt eveniment!

Comentarii