Țiriac: Nu cred că Djokovici merita să fie eliminat. Nu a fost o agresiune gravă

joi, 10 septembrie 2020, 10:35
1 MIN
 Țiriac: Nu cred că Djokovici merita să fie eliminat. Nu a fost o agresiune gravă

Novak Djokovici (1 ATP) a părăsit US Open 2020 în optimi, fiind descalificat, duminică seară, în duelul cu Carreno-Busta (27 ATP). Între timp, sârbul a plecat acasă, turneul a ajuns la faza semifinalelor, însă, în continuare, se vorbeşte despre cazul Djokovici. Ion Ţiriac a comentat şi el cele întâmplate la New York şi a amintit că ce a făcut sârbul, neintenţionat, lovind o femeie care arbitra la linie, nu e nici cel mai grav incident de acest gen, nici primul!

"Djokovici nu e nici fratele meu, nici cel mai bun prieten al meu, dar e un mare jucător. Nu e idealul meu. Un singur om respect cu căciula în jos, acela e Nadal. Nu numai pentru jucătorul care este Nadal, ci şi pentru omul care este. Nu cred că Djokovici merita să fie eliminat, în special într-un turneu unde ăştia n-au un megastar. E Serena Williams, dar în rest nu e nimeni acolo", spune Țiriac.

"Foarte dificil de spus dacă s-ar fi procedat la fel cu Serena, Nadal sau Federer. Dar e dificil de crezut că s-ar fi procedat la fel cu numărul unu mondial, cu 20.000 de oameni acolo. Nu a fost o agresiune gravă. Arbitra trebuia să se uite la meci, mingea aia a venit cu 40-50 km/h. Dacă nu te uiţi, stai acasă, nu fi arbitru!", e de părere Țiriac.

Aflați amănunte de pe adevarul.ro.

Comentarii