Tragedie într-o cunoscută familie de teologi din Iaşi. Tânărul înecat la Olimp era fiul lor

marți, 11 august 2020, 01:58
2 MIN
 Tragedie într-o cunoscută familie de teologi din Iaşi. Tânărul înecat la Olimp era fiul lor

Gabriel Melniciuc era student la Economie şi se afla la mare cu un grup de prieteni. A înotat prea în larg.

Tânărul de 20 de ani din Iaşi care s-a înecat duminică la Olimp după ce s-a depărtat înot în larg, în timp ce se afla la mare cu un grup de prieteni, era fiul unor profesori de la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Iaşi. Societatea Studenţilor Teologi din Iaşi a transmis familiei un mesaj de condoleanţe.

„Societatea Studenţilor Teologi din Iaşi – SSTI îşi îndreaptă gândul în aceste clipe către familia Părintelui Ilie Melniciuc-Puică şi a doamnei Prezb. Nicoleta, ambii profesori în cadrul Facultăţii de Teologie Ortodoxă din Iaşi, care este în aceste momente greu încercată (…) Ne exprimăm sentimentele de durere faţa de familia îndoliată şi adresăm îndemnul frăţesc pe această cale către toţi elevii, studenţii şi tinerii de a fi alături de aceasta prin rugăciune şi prin pomenirea sufletului adormitului robului lui Dumnezeu Ilie Gabriel! Sincere condoleanţe familiei îndurerate şi nădejde neclintită în puterea lui Hristos! Dumnezeu să-l odihnească! Veşnică pomenire din neam în neam!“, a transmis SSTI Iaşi.

Ilie Gabriel Melniciuc făcea parte şi din Liga Studenţilor Economişti, organizaţie care, la rândul ei, a transmis pubic un mesaj: „Un membru activ în cadrul asociaţiei noastre, iar pe această cale dorim să-i oferim un ultim omagiu“.

Comentarii