Tricolorii tineri au intrat la apă

miercuri, 12 iunie 2019, 01:43
2 MIN
 Tricolorii tineri au intrat la apă

 

De astăzi, lotul lui Mirel Rădoi va fi completat în cantonament cu jucătorii care au fost chemaţi şi la naţionala mare

Jucătorii naţionalei de tineret au avut parte de o surpriză luni seară: au efectuat o şedinţă de pregătire la piscina hotelului unde sunt cazaţi în cadrul cantonamentului de la Bagno di Romagna. Astfel, luni seară, tricolorii U21 s-au prezentat la piscina hotelului, unde, sub comanda preparatorului fizic Horaţiu Baciu s-au antrenat în apă.

Ieri, selecţionerul Mirel Rădoi le-a pregătit jucătorilor săi o nouă surpriză. După ce luni s-au antrenat la piscina hotelului, în această dimineaţă, tricolorii U21 s-au pregătit pe terenul de nisip din incinta complexului unde sunt cazaţi în Italia. Antrenamentul a fost unul intens, de forţă. Jucătorii au fost împărţiţi în patru grupe şi fiecare dintre acestea a executat, pe rând, câte un exerciţiu. Şedinţa de pregătire s-a încheiat pe gazon, unde tricolorii s-au duelat între ei, într-un joc şcoală. A fost ultimul antrenament în formulă restrânsă. Din cei 16 fotbalişti care erau prezenţi în Italia la momentul respectiv, a absentat de la acest antrenament Vlad Dragomir. Mijlocaşul legitimat la Perugia a fost la un cabinet stomatologic pentru a îşi trata o măsea.

Aseară s-au prezentat în cantonament fotbaliştii convocaţi la prima reprezentativă: Ionuţ Radu, Ionuţ Nedelcearu, Tudor Băluţă, Dennis Man, Ianis Hagi şi George Puşcaş. Cătălin Căbuz, implicat în jocurile de baraj pentru promovare/menţinere în Liga 1, va ajunge în Italia pe 13 iunie. După amiază, lotul României va merge la plimbare în Cesena.

Pe 15 iunie, tricolorii se vor muta în oraşul Forli, situat la 30 de km de Cesena. Aici se va sta pe durata turneului final.

Naţionala României va debuta în Grupa C a turneului final în 18 iunie, împotriva Croaţiei (Serravale/San Marino, 19:30, ora României), la 21 iunie va juca împotriva Anglia (Cesena, 19:30), iar pe 24 iunie va avea loc ultimul lor meci din grupă, contra Franţei (Cesena, 22:00).

Comentarii