Ultima zi a expoziţiei de tarantule şi reptile de la Palas. Cât costă intrarea

duminică, 11 februarie 2024, 02:50
1 MIN
 Ultima zi a expoziţiei de tarantule şi reptile de la Palas. Cât costă intrarea

Un eveniment dedicat copiilor atrage în aceste zile şi numeroşi studenţi, fie ei pasionaţi de zoologie sau nu. O expoziţie de tarantule şi reptile vii este organizată de către The Taranterra Project în Palas Mall, zona Cărtureşti. Timp de mai bine de o săptămână, în perioada 2-11 Februarie 2024, pot fi văzute 50 de specii de tarantule alături de 30 de exemplare de reptile vii, între orele 10 şi 22.

Accesul la expoziţie se face pe bază de bilet în valoare de 15 RON. Acesta poate fi achiziţionat online sau din Centrele Info situate lângă Starbucks, respectiv magazinul DM. Pe lângă exponate, printre care se regăseşte şi o tarantulă de 25 centimetri lungime, persoanele interesate au posibilitatea să afle diverse informaţii despre reptile şi tarantule.

„Pasiunea noastră pentru tarantule a început cu mai bine de 2 ani în urmă, când am hotărât să îmi tratez arahnofobia. Vizualizarea unor materiale interesante pe YouTube despre aceste animale au dat startul acestei pasiuni”, a menţionat Andrei Lazăr, reprezentant The Taranterra Project.

The Taranterra Project este un proiect conceput şi lansat în anul 2020 de către doi tineri colecţionari din Oradea. Până în acest moment, o astfel de expoziţie a fost organizată şi în Cluj, Timişoara, Suceava sau Bacău. Scopul principal al expoziţiei este combaterea arahnofobiei şi informarea corectă despre viaţa şi comportamentul păianjenilor.

Toate articolele din noua secțiune ZdI “Ziarul Studențesc”, AICI

Despre noul proiect ZdI “Ziarul Studențesc” citește AICI

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii