Un bărbat din Belarus va ajunge în fața plutonului de execuție. O țară întreagă este oripilată de crima lui

luni, 28 octombrie 2019, 21:56
1 MIN
 Un bărbat din Belarus va ajunge în fața plutonului de execuție. O țară întreagă este oripilată de crima lui

Un bărbat de 48 de ani a fost condamnat la moarte în Belarus pentru că a bătut și a decapitat o fetiță de opt luni.

Viktar Sharhel a fost condamnat la moarte, în fața plutonului de execuție, după ce a ucis-o pe Anna, în timp ce mama acesteia, Natalya Kolb, 26 de ani, care îi era prietenă, era acasă. Natalya a fost, de asemenea, găsită vinovată de omor și a fost condamnată la 25 de ani de închisoare, cea mai grea pedeapsă pe care o poate primi o femeie în Belarus, potrivit digi24.

Viktar și Natalya au fost găsiți în apartamentul ei, stând de vorbă la un pahar, când tatăl fetiței ucise, Leonid Kolb, a ajuns acasă și a făcut descoperirea șocantă. Potrivit presei locale, Leonid a intrat în apartament împreună cu cei doi fii ai cuplului și a văzut-o pe fetiță într-o baltă de sânge.

Fetița avea 46 de leziuni pe corp și a fost ucisă cu un cuțit de bucătărie. Copilul a fost bătut cu bestialitate înainte de a fi ucis, crima fiind comisă cu „o crzime ieșită din comun”, potrivit Tribunalului Regional.

Vecinii credeau că familia Kolb era fericită, mai ales că cei doi părinți își botezaseră de curând fetița.

Pedeapsa cu moartea a fost legiferată în Belarus în 1996, după un referendum. Însă doar bărbații cu vârste cuprinse între 18 și 65 de ani pot fi condamnați la moarte.

Comentarii