Un muncitor a zburat de pe un stâlp după ce un șofer a dat cu mașina peste scara pe care se afla bărbatul

luni, 19 iulie 2021, 07:27
1 MIN
 Un muncitor a zburat de pe un stâlp după ce un șofer a dat cu mașina peste scara pe care se afla bărbatul

Un accident mai puțin obișnuit a avut loc la Suceava, cînd un angajat RDS-RCS s-a urcat pe un stâlp pentru a monta cabluri..

Dorel Chelaru (55 de ani), din comuna Vicovu de Jos, în timp ce conducea autoturismul Ford pe strada Dispensarului din comuna Vicovu de Jos, într-o curbă la stânga, a acroșat scara metalică care era sprijinită de un stâlp de susținere a energiei electrice pe care se afla un muncitor de la firma RDS-RCS.

În urma impactului muncitorul a căzut de pe scară suferind leziuni motiv pentru care a fost transportat cu ambulanța la Spitalul municipal Rădăuți, unde a fost diagnosticat cu „contuzie călcâi bilateral picior drept și picior stâng”, acesta fiind rănit ușor.

Șoferul a plecat de la fața locului imediat după producerea accidentului, fără acceptul polițiștilor, fiind găsit la scurt timp.  Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, după care i-au fost recoltate probe biologice de sânge.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunile de „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului”.

Sursa: ziardesuceava

Comentarii