Un nou sediu Inter Imobiliare in Iasi. Peste 20 de ani de experienta (P)

marți, 01 martie 2022, 17:38
3 MIN
 Un nou sediu Inter Imobiliare in Iasi. Peste 20 de ani de experienta (P)

In acest an, compania Inter Imobiliare implineste 20 de ani de activitate continua in domeniu imobiliar, iar pentru piata imobiliara din Iasi si Neamt, aceasta reprezinta una din principalele companii, ce au ca profil intermedierea imobiliara.

Compania ieseana Inter Imobiliare a deschis in aceasta saptamana cel de al 3-lea sediu in care isi desfasoara activitatea, situat in Iasi, sos. Nicolina, nr. 27, parter.

Deschiderea acestui nou sediu,  face parte din planurile de dezvoltare a companiei la nivel regional, avand ca si scop final solutionarea nevoilor clientilor sai cu care interactioneaza  in piata imobiliara din Iasi si Neamt.

In acest an, compania Inter Imobiliare implineste 20 de ani de activitate coninua in domeniu imobiliar, iar pentru piata imobiliara din Iasi si Neamt, aceasta reprezinta una din principalele companii, ce au ca profil intermedierea imobiliara.

Cele 2 birouri din Iasi, precum si cel din Piatra Neamt au ca principal scop oferirea catre clienti, a celor mai optime solutii imobiliare, relationand prin toti membri echipei Inter Imobiliare, compusa din consilieri imobiliari cu o vasta experienta in tranzactionarea de ansambluri rezidentiale, precum si  vanzarea si inchirierea de apartamente, case si vile, terenuri, spatii comerciale si de birouri, certificarea fiind facuta prin numarul important de clienti cu care compania Inter Imobiliare interactioneaza in fiecare luna.

"Clientul mulţumit nu este o noţiune abstractă, este rezultatul unui sistem de customer service foarte bine pus la punct care generează valoare adăugată pentru clienţii noştri. Managementul companiei Inter Imobiliare este in permanenta focusat ca toti mebri echipei Inter Imobiliare, sa proceseze corect cererile clientilor, sa le califice si sa le expuna colegilor din vanzari, pentru ca acestia sa poata relationa cat mai optim si corect cu acestia, rezolvandu-le diversele spete imobiliare.’’

Ciprian Iovu – Manager General al Companiei Inter Imobiliare

In cadrul biroului Inter Imobiliare Nicolina, vom avea activitati mult mai diverse, decat ofertarea si vanzarea imobiliara.

Tot aici se regaseste si noua casa a programului nostru educational SMART EXPERIENCE, care reprezinta, academia de initiere si certificare a noilor nostri colegi, agenti imobiliari ce isi doresc sa faca parte din echipa Inter Imobiliare.

In cadrul academiei Smart Experience, invatam si crestem impreuna, avand un singur scop final, acela de a implementa cele mai bune si complete solutii imobiliare pe care sa le oferim clientilor nostrii.

‘’Constientizam si ne adaptam. Doua concepte ce desemneaza poate cele mai importante trasaturi ale echipei Inter Imobiliare.Un „secret” care mereu sustine rezultatele pozitive este centralizarea noastra pe ceea ce este mai important, anume omul. Fie ca vorbim de confortul clientului, fie ca ne preocupam constant de evolutia fiecarui membru al echipei noastre, focusul companiei este constient si permanent pe dezvoltarea relatiilor inter-umane si promovarea respectului si profesionalismului.’’

Nicoleta Iovu – Manager Academia Smart Experience

Conceptul FAPTE, ce sta la baza strategiei noastre de recrutare, este motorul ce intretine dezvoltarea noastra. Reusind sa ne autodepasim si sa fim mereu actuali, in acelasi ritm cu evolutia pietelor imobilare in care ne desfasuram activitatea, inca din 2002 si pana astazi, cautam acelasi lucru si in viitorii nostri colegi: motivatia de creste in fiecare zi!

‘’Cei care s-au alaturat echipei noastre,  pana acum, au vazut zi dupa zi realizate tintele propuse de noi, an de an. Cu noi perspective de dezvoltare a echipei si cu mult entuziasm, echipa Inter Imobiliare Nicolina va valida inca o data ca FAPTELE pentru noi nu sunt doar un concept, ci realitate. Agentia Nicolina spune despre noi, inca o data, ca evolutia responsabila este cea care ne caracterizeaza intreaga echipa Inter Imobiliare.’’

Iulia Cobzaru – Manager H.R. al Companiei Inter Imobiliare

Te asteptam pe website-ul nostru oficial https://interimobiliare.ro fie ca esti in cautarea unui agent imobiliar de top, fie ca ti-ar placea sa faci parte din echipa noastra.

Detalii pe: https://interimobiliare.ro/noutati/un-nou-rezultat-de-marca-a-companiei-inter-imobiliare-inca-de-la-inceput-de-an-2022-pe-piata-imobiliara-din-iasi

 

 

Comentarii