Un stomatolog s-a sinucis pentru că era bătut de soție. „E momentul ca și eu să fiu egoist”

miercuri, 10 iulie 2019, 10:59
2 MIN
 Un stomatolog s-a sinucis pentru că era bătut de soție. „E momentul ca și eu să fiu egoist”

Bogdan, stomatologul timişorean care s-a sinucis, i-a lăsat soţiei un mesaj teribil pe Facebook, în care dezvăluie cum aceasta începuse să îl lovească, iar relaţia lor se degradase teribil.

Bogdan Chişevescu, un medic stomatolog respectat în Timişoara, s-a sinucis marţi după amiază, lăsând pe Facebook o scrisoare de adio cutremurătoare. Scrisoarea adresată soţiei sale e un strigăt de disperare al bărbatului de 39 de ani.

Tatăl unui băieţel de 4 ani, Bogdan îşi învinovăţeşte soţia că devenea violentă atunci când se certau şi îi aminteşte cum l-a bătut de faţă cu copilul şi cu mama ei. Mai mult, stomatologul o acuză pe soţia lui că vrea să scape de el, dar să îl folosească în continuare.

Medicul i-a amintit soţiei un moment înfiorător, când, în timpul unei certe, ea a fost enervată de ceva ce el spusese: "Ai transformat afirmația mea pozitivă într-un scandal penibil în care ai ajuns să mă baţi în fața copilului nostru și a mamei tale".

"Dragostea și altruismul au niște limite. E momentul ca și eu să fiu egoist, pentru că nu mai pot suferi mai mult de atât! Viața mea a devenit un chin înfiorător! Tuturor celor care v-am greșit vă spun sincer că îmi pare rău", scrie medicul în scrisoarea de adio. 

observator.tv

Comentarii