Unde au fost înregistrate cele mai multe cazuri de coronavirus în judeţ

sâmbătă, 19 septembrie 2020, 13:51
1 MIN
 Unde au fost înregistrate cele mai multe cazuri de coronavirus în judeţ

În Iaşi au fost înregistrate în ultimele 24 de ore încă 39 de cazuri de coronavirus. Direcţia de Sănătate Publică Iaşi informează cu privire la apariţia unor noi focare Covid-19 în Judeţul Iaşi, astfel: Direcţia de Sănătate Publică Iaşi informează cu privire la apariţia unor noi focare Covid-19 în Judeţul Iaşi, astfel:

Spitalul Clinic de Urgenţă „Prof. Dr. N. Oblu” – Birou Contabilitate – 5 cazuri (salariaţi) de teste pozitive cu Covid-19 în urma testărilor.

Agent Economic din Municipiul Iaşi – 4 cazuri (salariaţi) de teste pozitive cu Covid-19 în urma testărilor.

D.G.A.S.P.C. Iaşi – Centrul de Servicii Sociale Budăi – 5 cazuri (salariaţi) de teste pozitive cu Covid-19 în urma testărilor.

În toate celel trei cazuri s-au luat următoarele măsuri: Izolarea cazurilor confirmate. Igienizarea şi dezinfecţia spaţiilor unităţii. Reinstruirea personalului privind regulile de igienă personală şi portul echipamentului de protecţie.

Agent Economic din Municipiul Iaşi – 4 cazuri (salariaţi) de teste pozitive cu Covid-19 în urma testărilor. Măsuri: Izolarea cazurilor confirmate.  Închiderea temporară a secţiei de producţie.  Puratrea corectă a echipamentului de protecţie.  Dezinfecţia terminală a secţiei.

Agent Economic din Municipiul Iaşi (Firmă de Construcţii) – 21 de cazuri (salariaţi) de teste pozitive cu Covid-19 în urma testărilor. Cele 21 cazuri confirmate au fost direcţionate către Spitalul Clinic de Boli Infecţioase în vederea evaluării. Contacţii direcţi au fost carantinaţi. Ancheta este în curs de desfăşurare.

 

Comentarii