Advertorial

Uși365 bate palma cu Porta Doors România, întărindu-și astfel poziția pe piața furnizorilor de uși la nivel național (P)

luni, 09 martie 2020, 02:50
1 MIN
 Uși365 bate palma cu Porta Doors România, întărindu-și astfel poziția pe piața furnizorilor de uși la nivel național (P)

Începând din acest an, compania românească Uși365 aflată în proprietatea antreprenorului Ștefan Lefter, devine partener Porta România, parte a grupului polonez Porta KMI, unul dintre cei mai mari producători de uși din Europa.

În baza acestui acord sunt estimate pentru anul 2020 vânzări în valoare de 10 mil. EURO

Cu ocazia parteneriatului încheiat cu producătorul Porta, Uși365 deschide în Iași cel mai complex showroom, prin care compania oferă posibilitatea clienților de a cunoaște și achiziționa noi tipuri de produse înscrise în tendințele actuale de funcționalitate și design.

Intrată pe piața de profil acum 15 ani, Uși365 a înregistrat până în prezent o creștere anuală a cifrei de afaceri de 30%, traversând pe plus perioadele de instabilitate și recesiune economică.

Succesul acestei evoluții dinamice și a competivității pe piață a Uși365 se datorează investiției în automatizarea proceselor interne făcând astfel posibilă luarea rapidă a deciziilor și menținerea unui grad ridicat al calității serviciilor. Astfel, investiția în digitalizare a reprezentat un accelerator al creșterii vizate.

Uși365 se menține în topul celor mai importanți furnizori de uși prin capacitatea tehnică și logistică prin care dezvoltă parteneriate strategice cu investitori mari din segmentul pieței de construcții și a furnizorilor de facility și property management din Romania.

Comentarii