Advertorial

Uși365 deschide un nou showroom Porta Doors în Iași (P)

luni, 04 aprilie 2022, 08:40
2 MIN

Uși365, lider național în piaţa de uși din România,  deschide în Iași un nou showroom  dedicat exclusiv ușilor Porta Doors, oferindu-le clienților posibilitatea inovativă de vizionare a ușilor 24h/7, aceștia având acces în orice moment al zilei, indiferent de perioadă, prin simpla scanare a unui cod QR .

În 2021, compania ieșeană Uși365 Development Srl a livrat din depozitele proprii peste 20.000 de seturi de uși  interioare, metalice și uși antifoc, către persoane fizice și juridice,  în multe șantiere din România,  ajungând astfel la o cifră de afaceri de peste 12 milioane de euro.

Creșterea de 50% față de 2020 a fost realizată așa cum și-a propus întreaga echipă, care pentru anul 2022 țintește spre o creștere de până  17 milioane de euro.

În prezent, Uși365  este reprezentant la nivel național de uși Porta Doors, afacere bazată pe stocarea celor mai în vogă modele și culori de uși.

Deschiderea noului showroom Uși365 într-o zonă centrală a Iașului  este un pas în strategia noastră de a ne apropia de clienți, fiind prezenți în zone cât mai frecventate de aceștia. Proximitatea față de client ne menține competitivi într-o piață marcată de schimbări atât de frecvente.  Am dat startul în 2022 în  diversificarea gamei de modele de uși Porta aduse pe stoc, pentru a oferi clienților serviciul de livrare rapidă dintr-o gamă de uși cât mai complexă”, a declarat Diana Lefter, CEO Usi365.

Datorita majorărilor care vin de la furnizori în perioade din ce în ce mai scurte de timp, stabilim prognoze de consum pentru perioade cât mai mari, pentru a oferi clienților posibilitatea de achiziționare a ușilor la cele mai bune prețuri din România”,a declarat Stefan Lefter, CEO Usi365.

Noul showroom-ul este localizat în Iași, vis-a-vis de S.R.I, pe strada Sfântul Lazar nr. 4 – lângă Palas.

Comentarii