VIDEO. Bărbat filmat când a abandonat cadavrul soției pe marginea autostrăzii. Tânăra era însărcinată în șase luni

joi, 29 octombrie 2020, 10:10
2 MIN
 VIDEO. Bărbat filmat când a abandonat cadavrul soției pe marginea autostrăzii. Tânăra era însărcinată în șase luni

O crimă îngrozitoare a avut loc în New York, la finalul săptămânii trecut. Un bărbat și-a ucis ucis soția gravidă în șase luni și i-a abandonat cadavrul lângă o autostradă, potrivit New York Times.

Goey Charles, în vârstă de 29 de ani, este acuzat că și-a strangulat soția și a fost reținut marți dimineață.

Vanessa Piere, 29 de ani, era gravidă în șase luni. Cadavrul ei a fost găsit vineri dimineață, în apropierea pe marginea unei autostrăzi care leagă New Jersey de New York.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere arată un bărbat, despre care polițiștii spun că este Charles Goey, care scoate trupul unei femei dintr-un autoturism de culoare albă și îl abandonează pe marginea drumului.
Anchetatorii spun că femeia a fost strangulată, deoarece prezenta mai multe vânătăi în zona gâtului. Încă nu este clar de ce bărbatul și-a ucis iubita însărcinată.

„La un moment dat, când erau singuri în mașină, Charles a strangulat-o pe Vanessa Pierre până a ucis-o și apoi i-a aruncat trupul pe stradă”, a spus procurorul Joseph Grasso.

Luni, bărbatul a sunat la poliție să anunțe că iubita sa a dispărut. El a transmis operatorului de la serviciul 911 că nu nu a mai văzut-o pe Vanessa de câteva zile și că este îngrijorat, potrivit procurorilor.

Charles și Vanessa formau un cuplu de aproximativ un an de zile, însă nu este clar dacă bărbatul era tatăl copilului nenăscut, care a murit odată cu mama sa.

„Este oribil ce s-a întâmplat. Era și gravidă în șase luni – asta mi-a spus. Am pierdut două persoane”, a declarat Herlin Pierre, tatăl femeii ucise.

Charles riscă o pedeapsă de 25 de ani de închisoare, în cazul în care va fi găsit vinovat.

Sursa: StirilePROTV

Comentarii