VIDEO: Bilanțul paralel. Polițiști și infractori, împreună la o petrecere în Rădăuți

joi, 27 februarie 2020, 20:27
1 MIN
 VIDEO: Bilanțul paralel. Polițiști și infractori, împreună la o petrecere în Rădăuți

Este anchetă la Poliţia de Frontieră şi Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IPJ) Suceava, după ce mai mulţi poliţişti au fost filmaţi la o petrecere alături de persoane controversate cercetate pentru contrabandă cu ţigări. Înregistrarea video a fost publicată pe YouTube.
 

Printre oamenii legii care au participat la chef se numără comisarul-şef Gheorghe Irimescu, comisarul – şef Petrea Pătrăuceanu, ambii de la Poliţia de Frontieră Rădăuţi, precum şi șeful de post din comuna Iaslovăţ a judeţului Suceava. În plus, a fost filmat şi Petrică Prelipcean, un poliţist rutier, scrie „Adevărul”. 

De cealaltă parte a baricadei, se află Lucian şi George Tărîţă, un contrabandist din comuna Vicovu de Jos, acuzat că introduce ilegal în ţară ţigări de contrabandă peste frontiera verde.

George Tărîţă zis „Cuşu” este trimis în judecată într-un dosar penal în care sunt cercetaţi mai mulţi contrabandişti cunoscuţi printre care se numără Paul Iova zis „Ion Petrişor” din Bucureşti sau Constantin Nistor zis „Copilu” din Vicovu de Sus.

Toţi cei implicaţi au fost evidenţiaţi în clipul de pe YouTube printr-un procedeu tehnic şi în dreptul fiecăruia au fost trecute numele, prenumele şi porecla

Mai multe, pe adevarul

Comentarii