VIDEO Cine este de vină în acest accident? Polițiștii și localnicii au păreri contrare

vineri, 04 noiembrie 2022, 23:14
1 MIN
 VIDEO Cine este de vină în acest accident? Polițiștii și localnicii au păreri contrare

Accidentul produs marți, 1 noiembrie, în comuna Dumbrăveni, în care a fost accidentat un bătrân în vârstă de 81 de ani, care se deplasa pe un scuter electric pentru deplasarea persoanelor vârstnice, a fost înregistrat de o cameră de supraveghere. Pe imagini se vede destul de clar cum s-a produs accidentul. Chiar și așa, stabilirea unei cauze clare a accidentului este dificilă.

Accidentul s-a produs în zona centrală a comunei Dumbrăveni, la intersecția DN 29 Suceava – Botoșani cu drumul județean dinspre Verești.

Petru Curelușă, în vârstă de 81 de ani, tată a 13 copii, a ieșit cu vehiculul electric de pe DJ 208B, dinspre Verești, și a intrat pe DN 29 Suceava-Botoșani. Vârstnicul a virat la stânga, intrând pe DN 29, unde a fost lovit de mașina condusă de o femeie care a ieșit de pe drumul secundar de vizavi.

Poliția a stabilit în cadrul anchetei preliminare că vinovat de accident ar fi vârstnicul, care a efectuat virajul la stânga pe drumul național fără a acorda prioritate de trecere autoturismului marca Ford Fiesta cu care s-a intersectat.

După cum se vede și în imagini, vârstnicul a fost lovit destul de puternic de mașină, fiind proiectat la sol. Pe imagini acesta pare deja încadrat pe banda drumului național, astfel că este discutabilă concluzia preliminară a polițiștilor.

Rudele bătrânului nu agreează varianta polițiștilor.

Mai mult, pe monitorulsv

Comentarii