VIDEO: Coadă de peste 100 de TIR-uri și camioane în Vama Albița

sâmbătă, 02 iunie 2018, 12:18
1 MIN
 VIDEO: Coadă de peste 100 de TIR-uri și camioane în Vama Albița

Cozile care se formează la intrarea în Vama Albița erau destul de frecvente în anii trecuți. Totuși, de la începutul lui 2017, când Sărbătorile și vacanța de iarnă au dat peste cap activitatea în cel mai mare punct de trecere a frontierei de est, nu s-au mai văzut asemenea cozi kilometrice precum cea de vineri, 1 iunie.

Peste 100 de TIR-uri și camioane așteptau în prima parte a zilei să intre în vamă, iar șirul depășea ultima localitate înainte de Albița, Râșești. TIR-urile staționate pe o parte a E581/DN24B îngreunau traficul, pentru că sectorul de drum trece de la două la patru benzi cu doar 100 de metri înainte de intersecția cu drumul care vine de la Iași. În după-amiaza aceleiași zile, coada se scurtase la „doar” 50 de autovehicule care așteptau să intre în intersecția spre vamă.

Amintim că, recent, s-au încheiat lucrările de asfaltare în tot perimetrul PTF Albița, ale cărei gropi erau de mai mulți ani cea mai mare nemulțumire a conducătorilor auto. În anii trecuți, mass-media a consemnat mai multe motive pentru care se formau cozi precum cea de vineri: de la întreruperea alimentării cu energie electrică până la personalul insuficient ca număr.

Comentarii