Imagini traumatizante pentru doi copii

VIDEO: Copii traumatizați după ce și-au văzut tatăl bătut şi călcat în picioare

luni, 02 septembrie 2019, 01:59
2 MIN
 VIDEO: Copii traumatizați după ce și-au văzut tatăl bătut şi călcat în picioare

Totul a pornit de la o dispută, în parc, între cei doi copii şi fiul agresorului. Poliţia l-a băgat după gratii pe atacator, iar instanţa a decis cercetarea lui sub control judiciar.

Un individ care a lovit cu pumnii şi picioarele un vecin în faţa blocului de faţă cu copii lor a fost încătuşat de către poliţişti şi băgat după gratii ca să se liniştească. Bătaia a avut loc sâmbătă în cartierul Alexandru şi a fost filmată parţial de către un vecin. Filmarea a aprins spiritele pe conturile de socializare, iar poliţia s-a autosesizat.

Doi copii au rămas cu traume după ce şi-au văzut tatăl lovit cu sălbăticie. Incidentul a avut loc la orele amiezii, atunci când doi copii de 9 şi 11 ani au mers într-un parc de joacă din apropierea imobilului lor şi au început să se dea cu leagănul. În zonă se afla şi un alt copil, mai mare, care a început o dispută cu cei doi din leagăn. Aceştia din urmă l-au sunat pe tatăl lor de pe telefonul mobil, iar el a coborât în parc. În acelaşi timp, şi celălalt tânăr, care se afla cu prietena lui în parc şi-a chemat tatăl după ce a primit o mustrare de la părintele celor doi copii.

Disputa verbală care se poate auzi şi în filmare este dură, la fel şi pumnii şi genunchii „primiţi“ de către celălalt tată, sub ochii celor doi copii ai săi, care încep să ţipe de groază.

Agresorul violent se numeşte Bogdan Măirean şi nu este la prima faptă de acest fel: el este cercetat de către poliţiştii Secţiei 3 după ce ar fi pulverizat spray lacrimogen în ochii unui şofer din trafic cu care intrase într-o dispută.

„Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Iaşi şi Secţiei 1 Iaşi au identificat un bărbat de 34 de ani, din municipiul Iaşi, bănuit de comiterea infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice cât şi lovirea sau alte violenţe. În urma cercetărilor efectuate s-a constatat faptul că, la data de 30 august, bărbatul de 34 de ani, în timp ce se afla pe o alee din faţa unui bloc din municipiul Iaşi, l-ar fi agresat cu pumnii şi picioarele pe un alt bărbat de 45 de ani, de faţă fiind şi alte persoane. În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 31 august, acesta a fost reţinut de către poliţişti în baza unei ordonanţe, pentru 24 de ore, el fiind introdus în arestul Poliţiei Iaşi“, au precizat reprezentanţii Poliţiei.

Ieri, judecătorii au decis la bărbatul violent să fie cercetat sub control judiciar şi nu are voie să părăsească domiciliul.

Comentarii