VIDEO: Depăşire inconştientă, pe o ceaţă de s-o tai cu cuţitul: pasagera din dreapta, fără centură, se zbate între viaţă şi moarte

miercuri, 28 octombrie 2020, 01:50
2 MIN
 VIDEO: Depăşire inconştientă, pe o ceaţă de s-o tai cu cuţitul: pasagera din dreapta, fără centură, se zbate între viaţă şi moarte

O femeie se zbate între viaţă şi moarte în urma unui accident rutier grav care a avut loc ieri-dimineaţă la intrarea în Leţcani. Accidentul a avut loc în jurul orei 6.30, pe o ceaţă densă. 

Şoferul unui autoturism Volkswagen a încercat o depăşire riscantă a unui autotren care circula către Leţcani, iar în ultima clipă şi-a dat seama că depăşirea nu are şanse de reuşită deoarece în sens opus se apropia un autoturism. Şoferul din Volkswagen a tras de volan la dreapta şi a lovit roata camionului, apoi s-a învârtit şi s-a răsturnat de mai multe ori. Din nefericire, o femeie care se afla în dreapta şoferului în cauză, fără centura de siguranţă, a fost aruncată pe geam din autoturism, în timp ce vehicolul se rostogolea.

SURSA VIDEO: aloiasi.ro

Aceasta se află în stare critică la spital. La locul accidentului au fost dirijate mai multe unităţi de ajutor, de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Iaşi. “După sosirea la locul intervenţiei, salvatorii au identificat trei victime; o victimă de sex feminin, 54 ani, a fost extrasă din autoturismul în care fusese încarcerată apoi predată echipajului Serviciului Judeţean de Ambulanţă prezent la locul intervenţiei. Celelalte două victime, un bărbat 69 ani şi o femeie 58 ani, au fost transportate la unităţile spitaliceşti din municipiul Iaşi cu echipajele de prim ajutor calificat”, au precizat reprezentanţii ISU Iaşi.

Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă. “Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier în care au fost implicate două autoturisme şi un autotren. Şoferii au fost testaţi cu alcooltestul, iar rezultatele au fost negative”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi. 

Comentarii