VIDEO – Dispute în Italia după ce o dansatoare la bară a demonstrat la televiziunea publică cum să fii sexy la cumpărături

vineri, 27 noiembrie 2020, 13:53
1 MIN
 VIDEO – Dispute în Italia după ce o dansatoare la bară a demonstrat la televiziunea publică cum să fii sexy la cumpărături

Televiziunea publică italiană (RAI) face o anchetă internă, după ce a într-una din emisiunile sale au fost prezentate sfaturi despre cum să fie sexy femeile atunci când fac cumpărături, relatează BBC. Imediat, totul s-a transformat într-un uriaş scandal.

În această emisiune („Detto Fatto”), difuzată marţi, o femeie îmbrăcată foarte sumar, pe tocuri înalte şi în pantaloni scurţi din piele neagră, le sfătuieşte, de pildă, pe telespectatoare ce postură să aibă în supermarket atunci când vor ajungă la produse aflate sus pe rafturi sau cum să se aplece pentru a lua un obiect căzut pe podea. 

Programul, care se doreşte a avea o latură de divertisment, a fost difuzat de RAI2 în orele după-amiezii, iar protagonista, Emily Angelillo, este profesoară de dans la bară şi balerină. Ea a apărut în studio cu un cărucior de cumpărături şi a făcut o demonstraţie – cum să mergi pe tocuri în supermarket, cum să îndoi un genunchi „pentru mai mult suspans”, explicând că atunci când se apleacă, femeile ar trebui să fie atente şi să nu-şi depărteze picioarele, „pentru ca situaţia să nu devină mai vulgară”.

Cititi materialul integral pe comisarul.ro

 

Comentarii