VIDEO Imagini dramatice: Momentul în care un colaboraționist este asasinat de ucraineni

vineri, 26 august 2022, 19:29
1 MIN
 VIDEO Imagini dramatice: Momentul în care un colaboraționist este asasinat de ucraineni

Armata ucraineană a publicat o înregistrare video cu lichidarea dramatică a unui colaboraționist al forțelor de ocupație rusești în orașul Starobilsk din regiunea Lugansk.

Înregistrarea a fost distribuită pe contul său de Twitter de colonelul Anatoli Stefan, cel care de-a lungul lunilor a anunțat eliminarea mai multor comandanți și cunoscuți militari ruși, acesta notând că pe 11 august a fost „lichidat trădătorul și colaboraționistul Aiksar Laișev”.

Laișev, un fost polițist numit de autoritățile de ocupație în funcția de șef al unui serviciu din cadrul ministerului de Interne al așa-zise Republici Populare Lugansk (RPL) pentru orașul Starobilsk.

Ministerul pentru Situații de Urgență al RPL a anunțat la rândul său că un SUV Toyota Land Cruiser „a luat foc” în Starobilsk după ce „proprietarul mașinii străine a ieșit dintr-un centru comercial aflat în apropiere, a intrat în mașină și a demarat”.

Pretinsul minister înființat de autoritățile de ocupație a afirmat că bărbatul a fost dus la urgențe de un trecător și că a fost spitalizat cu arsuri pe 90% din suprafața corpului.

Comentarii