VIDEO Român asasinat în plină stradă, alături de iubita lui. Atac sângeros în Costa Rica

miercuri, 11 septembrie 2019, 08:57
2 MIN
 VIDEO Român asasinat în plină stradă, alături de iubita lui. Atac sângeros în Costa Rica

Asasinat în stil mafiot în Costa Rica. Un român a fost împuşcat mortal, în timp ce se afla într-un autoturism, împreună cu iubita lui, relatează Realitatea TV. Un bărbat a deschis focul în centrul oraşului, apoi a dispărut cu o motocicletă, condusă de un alt individ. Poliţiştii îi caută acum pe asasini. 

Atacul a avut loc marți, chiar în faţa sediului Primăriei din oraşul Alajuelita, din provincia San Jose.

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se poate observa cum doi motociclişti se apropie de maşina în care se aflau bărbatul și femeia şi trag mai multe focuri de armă. Gloantele au patruns prin geamul soferului si i-au lovit in cap si torace.

Publicaţia online lateja.cr scrie că, la acea oră, zona era foarte aglomerată, iar elevii ieşiseră de la cursuri cu puţin timp înaintea atacului.

Martorii au descris scene cutremurătoare.

"Fata (nr.r.Raquel) părea că îl îmbrăţişa pe bărbatul cu care era. Parcă ar fi vrut să-l protejeze. A fost ceva oribil. Eram în autobuz şi urma să cobor când am auzit împuşcăturile. Apoi maşina a luat foc. Dacă nu ar fi intervenit un domn cu un stingător, cei doi ar fi ars complet înăuntru. Nu mai poţi fi în siguranţă niciunde", a declarat un bărbat.

Zgomotul împuşcăturilor a atras în zonă zeci de persoane care au fost îndepărtate cu greu de poliţişti. La sosirea ambulantelor la fața locului, barbatul era deja mort, iar tanara, desi avea inca semne vitale, nu a raspuns manevrelor de resuscitare si a fost declarata decedata.

Ionuț-George Otelac, de 38 de ani, a fost omorât în timp ce se afla în mașină împreună cu iubita sa, un model din Costa Rica. 

Despre orădeanul Ionuţ George Otelac nu se ştie multe lucruri. Presa din Costa Rica scrie că, în 2001, a fost arestat în 2001 pentru trafic de droguri. 

El a fost prins pe aeroportul din Juan Santamaria, în timp ce încerca să transporte 20 de kilograme de cocaină în sticle de vin.

Comentarii