VIDEO Șeful unei companii software a murit după un accident teribil petrecut în fața a 700 de angajați

luni, 22 ianuarie 2024, 13:26
1 MIN
 VIDEO Șeful unei companii software a murit după un accident teribil petrecut în fața a 700 de angajați

CEO-ul unei companii software din India a murit într-un accident teribil petrecut în timpul unei petreceri la care participau 700 de angajați, informează CBS News. Președintele companiei a fost grav rănit. Incidentul s-a petrecut joi seară, când conducerea companiei sărbătorea alături de 700 de angajați aniversarea a 25 de ani de activitate a companiei Vistex Asia. 

Aniversarea s-a transformat într-o tragedie după ce Sanjay Shah, CEO-ul Vistex, în vârstă de 56 de ani, și președintele Raju Datla, în vârstă de 52 de ani, au fost implicați în accident în timpul unei intrări grandioase la petrecere. Accidentul a fost filmat de participanții la petrecere care așteptau apariția conducerii pe scenă, potrivit digi24.

Shah și Datlu urmau să intre pe scenă într-un cadru metalic placat cu lemn care simboliza un balon cu aer cald, așezat pe o platformă ridicată la aproape 7 metri deasupra podelei din beton de o macara. Cei doi urmau să fie coborâți ușor pe scenă, însă unul dintre lanțurile care susținea platforma pe care se afla balonul s-a rupt, iar Shah și Datlu au căzut de la aproximativ 5 metri înălțime. Cei doi au fost transportați la spital, unde Shah a murit în urma rănilor, iar Datla se află în stare critică. Vistex este o compania software fondată în 1999 de Sanjay Shah, iar în prezent are birouri în 20 de țări și peste 2.000 de angajați.

 

Comentarii