„Cea mai tare cameră din Tudor”, concurs câştigat de doi băieţi, ambii studenţi la Facultatea de Arhitectură

vineri, 14 decembrie 2018, 02:50
2 MIN

Studenţii din Campusul „Tudor Vladimirescu” care şi-au amenajat camera într-un mod ingenios au primit din partea Univesităţii Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iaşi gratuitate la cazarea în cămin până la finalul acestui an universitar. Câştigătorii concursului „Cea mai tare cameră din «Tudor»” au fost desemnaţi în această săptămână de un juriu format din studenţi, profesori şi reprezentanţi ai Direcţiei Servicii Studenşeşti, care gestionează campusul. 

Concursul a stârnit un interes foarte mare în rândul studenţilor, fiind înscrise în competiţie 25 de camere special amenajate de cei 61 studenţi care locuiesc în ele. „După o primă evaluare a juriului, toate au dat dovadă de creativitate în amenajare, ingeniozitate în folosirea fiecărui metru pătrat într-un mod util şi pasiune pentru a crea un mediu de lucru şi de odihnă original. Cât timp juriul a deliberat şi a analizat în detaliu fiecare cameră în parte, după o grilă predefinită şi publicată în regulamentul de concurs, studenţii au avut posibilitatea să îşi ajute colegii, să îi susţină şi să voteze care dintre camere le-a plăcut cel mai mult, apreciindu-le pe Facebook până duminică, pe 9 decembrie”, au declarat reprezentanţii Universităţii Tehnice.

Câştigătorii ediţiei din acest an a concursului Cea mai tare cameră din „Tudor” sunt studenţii de la camera 333 din căminul T4, în care locuiesc Adrian Perdică şi Ştefan Mihai Tănase, studenţi în anul al IV-lea la Facultatea de Arhitectură „G.M. Cantacuzino”. Fiindcă a fost o competiţie foarte strânsă, diferenţa între locul I şi locul al II-lea a fost de doar de 0,19 puncte din maximum 25 posibile.

Pe locul al II-lea s-au situat studenţii Ionuţ Ursu, Denis Jureschi şi Robert Luigi Diac, toţi trei în anul al II-lea la Facultatea de Hidrotehnică, Geodezie şi Ingineria Mediului, studenţi care locuiesc în camera 213 din căminul T13, în timp ce pe poziţia a treia s-a aflat camera 425 din căminul T10, în care sunt cazaţi studenţi de la alte universităţi de stat din Iaşi. Studenţii de pe locul I vor beneficia de cazare gratuită până la finalul anului universitar, cei de pe locul al II-lea vor fi scutiţi de la plata căminului până în luna aprilie, în timp ce studenţii de pe locul al III-lea nu vor plăti trei luni tariful de cămin.

 

 

Comentarii