„Cea mai tare cameră din Tudor”, concurs câştigat de doi băieţi, ambii studenţi la Facultatea de Arhitectură
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

miercuri, 22.09.2021

„Cea mai tare cameră din Tudor”, concurs câştigat de doi băieţi, ambii studenţi la Facultatea de Arhitectură

GALERIE
Locul I (2)Locul I (1)Locul I (0)Locul II (1)Locul II (0)Locul II (2)Locul II (3)Locul III (2)Locul III (1)Locul III (3)
 • Locul I (2)
 • Locul I (1)
 • Locul I (0)
 • Locul II (1)
 • Locul II (0)
 • Locul II (2)
 • Locul II (3)
 • Locul III (2)
 • Locul III (1)
 • Locul III (3)
- +

Studenţii din Campusul „Tudor Vladimirescu” care şi-au amenajat camera într-un mod ingenios au primit din partea Univesităţii Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iaşi gratuitate la cazarea în cămin până la finalul acestui an universitar. Câştigătorii concursului „Cea mai tare cameră din «Tudor»” au fost desemnaţi în această săptămână de un juriu format din studenţi, profesori şi reprezentanţi ai Direcţiei Servicii Studenşeşti, care gestionează campusul. 

Concursul a stârnit un interes foarte mare în rândul studenţilor, fiind înscrise în competiţie 25 de camere special amenajate de cei 61 studenţi care locuiesc în ele. „După o primă evaluare a juriului, toate au dat dovadă de creativitate în amenajare, ingeniozitate în folosirea fiecărui metru pătrat într-un mod util şi pasiune pentru a crea un mediu de lucru şi de odihnă original. Cât timp juriul a deliberat şi a analizat în detaliu fiecare cameră în parte, după o grilă predefinită şi publicată în regulamentul de concurs, studenţii au avut posibilitatea să îşi ajute colegii, să îi susţină şi să voteze care dintre camere le-a plăcut cel mai mult, apreciindu-le pe Facebook până duminică, pe 9 decembrie”, au declarat reprezentanţii Universităţii Tehnice.

Câştigătorii ediţiei din acest an a concursului Cea mai tare cameră din „Tudor” sunt studenţii de la camera 333 din căminul T4, în care locuiesc Adrian Perdică şi Ştefan Mihai Tănase, studenţi în anul al IV-lea la Facultatea de Arhitectură „G.M. Cantacuzino”. Fiindcă a fost o competiţie foarte strânsă, diferenţa între locul I şi locul al II-lea a fost de doar de 0,19 puncte din maximum 25 posibile.

Pe locul al II-lea s-au situat studenţii Ionuţ Ursu, Denis Jureschi şi Robert Luigi Diac, toţi trei în anul al II-lea la Facultatea de Hidrotehnică, Geodezie şi Ingineria Mediului, studenţi care locuiesc în camera 213 din căminul T13, în timp ce pe poziţia a treia s-a aflat camera 425 din căminul T10, în care sunt cazaţi studenţi de la alte universităţi de stat din Iaşi. Studenţii de pe locul I vor beneficia de cazare gratuită până la finalul anului universitar, cei de pe locul al II-lea vor fi scutiţi de la plata căminului până în luna aprilie, în timp ce studenţii de pe locul al III-lea nu vor plăti trei luni tariful de cămin.

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

AUKUS: o ofertă de nerefuzat

Lucian DÎRDALA

AUKUS: o ofertă de nerefuzat

Este greu de crezut că relaţia instituţională a UE cu Australia va rămâne aceeaşi, în condiţiile în care Franţa ar putea bloca în Consiliu viitorul acord de liber schimb, aflat în faza finală a negocierilor.

Filmuletul zilei

opinii

Lecţia 9/11

Florin CÎNTIC

Lecţia 9/11

Deşi, pentru români, 11 septembrie ar fi trebuit să rămână în istorie drept data cuceririi Plevnei (în 1877), noi nu vom putea uita, totuşi, ziua de 11/09 a anului 2001. Poate nu ar fi rău să medităm la sângeroasa lecţie care a fost servită atunci lumii civilizate.

După liceul militar

Radu PĂRPĂUȚĂ

După liceul militar

... Am venit cu coada între picioare de la liceul militar. Am pierdut un an. De ce? S-a întâmplat aşa (dar eu nu cred că s-a întâmplat, am aproape convingerea că a fost premeditat, să mă înveţe minte să nu mă mai retrag de la măreţul liceu) pentru că s-a întârziat cu trimiterea situaţiei mele la învăţătură de la liceul milităros. În aceste condiţii, directorii de la liceele din Iaşi nu au acceptat să mă înscriu. Tata a încercat la mai multe licee - nimic.

Rarităţi la Festivalul „George Enescu”

Alex VASILIU

Rarităţi la Festivalul „George Enescu”

Concertele ordonate vineri, sâmbătă, duminică şi luni au prilejuit audiţii unice pentru că opus-urile prezentate ajung extrem de rar sau nu ajung deloc pe scenele noastre de concert. Un prim argument a aparţinut ansamblului Les Dissonances, avându-l ca dirijor şi solist la vioară pe David Grimal.

pulspulspuls

Una vorbeşte la Bucale, alta gavareşte pentru noi în târg...

Una vorbeşte la Bucale, alta gavareşte pentru noi în târg...

Dom’le, oare ce mănâncă, ce bea, sau poate ce fumează dom’ premare Mihăiţă de le serveşte cu atâta nonşalanţă prin interviuri din afara Iaşului încât îngheaţă apele, nu alta, dar parcă îi ia şi pe toţi de gogomani, imaginându-şi că nu ştie lumea ce şi cum? 

Caricatura zilei

George, prietenul paharului

Editia PDF

Bancul zilei

- Ioane, ce tot strâmbi din nas la sarmalele mele? Nu sunt bune? - Ba da, Marie, sunt bune, dar toti ceilalti din sala de (...)

Parteneri

Alte publicatii

  Intrebarea zilei

  Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.