Florin Piersic a fost adus cu o aeronavă SMURD la București, la Institutul ”Matei Balș”. Transferul s-a făcut la solicitarea familiei

miercuri, 08 mai 2024, 10:30
2 MIN
 Florin Piersic a fost adus cu o aeronavă SMURD la București, la Institutul ”Matei Balș”. Transferul s-a făcut la solicitarea familiei

Actorul Florin Piersic a fost adus marți seară la București, cu o aeronavă SMURD, pentru a fi internat la Institutul Național de Boli Infecțioase „Matei Balș”, informează surse G4Media.

Reprezentanții Spitalului Matei Balș au declarat: „Domnul Florin Piersic a ajuns la ora 22:30 la Institutul de Boli Infec’ioase „Matei Bals”. Nu este pe secția de Terapie Intensivă, este internat pe o secție normală, este stabil și urmează să fie evaluat în cel mai scurt timp. Familia își dorește să se păstreze confidențialitatea informațiilor legate de pacient”.

În jurul orei 19:15, aeronava a decolat din zona de desfășurare a exercițiului, respectiv Baza Aeriană Pápa din Ungaria către Cluj-Napoca.

Transferul s-a făcut la solicitarea familiei. Este posibil ca zilele următoare să fie dus la un spital din străinătate.

Este în stare stabila, conștient, vorbește. A fost decizia lui și a familiei, împreună cu familia au discutat cu doctorii, cei de la Cluj au discutat cu cei de la Balș. La Balș va continua tratamentul, e tratament cu antibiotice și va rezolva și problema cu proteza de la genunchi, precizează sursele G4Media.

Actorul era marți într-o stare bună, internat la Institutul Inimii „Niculae Stăncioiu” din Cluj-Napoca, după ce duminică a suferit o intervenţie de extragere a sondelor unui stimulator cardiac pe care îl avea.

„Pot să vă spun că în cursul zilei de duminică a suferit o intervenţie de extragere de sonde şi îndepărtarea de stimulator. E într-o stare bună, sub tratament medicamentos în continuare, intervenţia a decurs fără probleme”, a declarat, marţi, pentru Agerpres, managerul Institutului Inimii, Florin Crişan.

Comentarii