O „liniuţă“ între un Ford şi un Volkswagen l-a lăsat pe un șofer fără permis

luni, 02 septembrie 2019, 01:57
1 MIN
 O „liniuţă“ între un Ford şi un Volkswagen l-a lăsat pe un șofer fără permis

Un şofer din Iaşi care făcea curse auto pe Bulevardul Independenţei în noaptea de sâmbătă a rămas fără permisul de conducere după ce a fost surprins de radarul poliţiştilor de la Biroul Rutier Iaşi. Poliţiştii se aflau într-o acţiune împotriva consumului de alcool împreună cu voluntarii Asociaţiei pentru Protecţia Rutieră „WorldStreet“.

Şoferul unui Ford care făcea întrecere cu un alt autovehicul, marca Volkswagen Touareg, a înregistrat o viteză de 111 km/h. Şoferul a rămas fără permisul de conducere pentru trei luni de zile. În total, poliţiştii au dat 25 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 15.500 lei, dintre care 15 au fost date pietonilor indisciplinaţi.

„În cadrul acţiunii au fost date 15 sancţiuni pietonilor, patru şoferilor care nu purtau centura de siguranţă, altor patru care foloseau telefonul mobil în timpul condusului. Spre exemplu, un bărbat în vârstă de 65 de ani, din municipiul Iaşi, a fost sancţionat contravenţional deoarece a traversat bulevardul Dacia printr-un loc nepermis pietonilor şi fără a se asigura“, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi.

Comentarii