O adolescentă care a mers la ziua iubitului, violată de prietenii acestuia lângă Iași

luni, 05 august 2019, 01:57
2 MIN
 O adolescentă care a mers la ziua iubitului, violată de prietenii acestuia lângă Iași

Trei tineri au fost arestaţi în acest caz, doi pentru viol şi unul pentru complicitate. Complicele a fost chiar iubitul victimei.

Anchetatorii ieşeni instrumentează un dosar de agresiune sexuală cu acuzaţii revoltătoare. Trei tineri din Păun au fost arestaţi pentru 30 de zile, ieri, fiind acuzaţi de viol, complicitate la viol sau lovire şi alte violenţe. Mihai N. (16 ani), Constantin Rânţar şi Sebastian Zamfir au fost încarceraţi pentru o faptă pe care ar fi comis-o acum aproape o lună, victimă fiind iubita minorului.

Potrivit unor surse din anchetă, victima din acest caz, care are 17 ani, a mers, la finele lunii iunie, la o petrecere la iubitul ei din Păun. A şi rămas acolo câteva zile, iar după ce a plecat şi-a uitat telefonul la domiciliul minorului. Pe 8 iulie, a mers să îşi ia telefonul, în aceea seară cerându-i-se de către iubi­tul ei să întreţină raporturi sexuale cu Rînţar şi Zamfir. Fata s-a opus, potrivit datelor din anchetă, fiind lovită puternic de către unul dintre agresori şi violată de ambii adulţi.

Minora nu a povestit prin ce a trecut nimănui, o prietenă de a sa observând loviturile evidente de pe faţa sa după câteva zile. Fata a sunat-o pe mama victimei, care munceşte în străinătate, şi i-a povestit ce a păţit fiica ei. Femeia a fost cea care, pe 27 iulie, a mers la Poliţie şi a formulat plângere penală.

Săptămâna trecută, poliţiştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale şi procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi au verificat acuzaţia de viol, indiciile adunate fiind convingătoare. Ancheta va continua.

Comentarii