De Sănătate

Punem punctul pe știi

Suplimentele pentru potență – tot ce trebuie să știi! (P)

marți, 28 iunie 2022, 11:38
3 MIN
 Suplimentele pentru potență – tot ce trebuie să știi! (P)

Atunci când un bărbat își dorește erecții mai tari, mai puternice și mai de durată, trebuie să ia în considerare mai multe opțiuni – dieta, sportul sau chiar discutarea problemelor cu partenerul de viață. De asemenea, există și opțiunea de a alege dintre numeroasele suplimente disponibile pe piață. În acest articol ne vom axa întocmai pe aceste suplimente pentru potență, ca tu să fii informat atunci când alegi această metodă de îmbunătățire a vieții sexuale!

Ce sunt pastilele pentru potență?

Cele mai bune pastile de potență sunt acele suplimente care îți vor crește mai ales durata erecției, îmbunătățind circulația sângelui și oxigenarea penisului. Acestea sunt, de principiu, suplimente alimentare care și la creșterea andruanței în pat și la menținerea în parametri optimi a libidoului. Majoritatea pastilelor de potență au în compoziție o mulțime de substanțe active, precum L-arginina, L-citrulina sau extractele din ginseng sau din rădăcina de maca. Combinația acestor substanțe are ca scop atât rezolvarea anumitor probleme erectile, cât și îmbunătățirea activității sexuale și a stării generale.

Suplimentele cu L-arginină

Arginina, sau L-arginina, este unul dintre cei 20 de aminoacizi de care are nevoie corpul tău pentru a funcționa în parametri. Acest aminoacid prezent în majoritatea suplimentelor ajută la refacerea țesutului muscular, la îmbunătățirea circulației, dar și la probleme legate de potență. L-arginina este importantă pentru erecție, întrucât ajută la relaxarea vaselor de sânge prin dilatarea vaselor de sânge. Circulația optimă a sângelui este ideală pentru o erecție puternică și, în primul rând, sănătoasă.

Pastilele cu extract de rădăcină de maca

Unul dintre principalele motive pentru care oamenii utilizează suplimente cu extract de rădăcină de maca este faptul că aceasta le oferă o doză foarte mare de energie. De asemenea, cercetătorii au căzut de acord că substanțele regăsite în această plantă pot avea proprietăți în creșterea libidoului. În plus, se pare că există extractul de maca îmbunătățește calitatea spermei. Luând în considerare aceste beneficii, nu este de mirare faptul că substanța se regăsește în foarte multe pastile de potență.

Ginseng coreean – substanță inovativă

Această plantă micuță, care crește destul de greu, are rădăcini cărnoase care ascund o mulțime de substanțe cu beneficii uluitoare. Pe lângă bine-cunoscutul efect pozitiv asupra activității cerebrale, ginsengul ajută și la îmbunătățirea activității sexuale. Se pare că substanțele regăsite în planta de ginseng au rol în producerea oxidului nitric (monoxidului de azot). Oxidul nitric ajută la relaxarea mușchilor și la îmbunătățirea circulației sanguine.

Este bine să iei suplimente pentru erecție?

În principiu, suplimentele pentru erecție conțin unele dintre substanțele menționate mai sus, în anumite cantități. După cum am menționat, aceste substanțe au un aport extrem de mare în tratarea sau prevenirea problemelor erectile. Totuși, cel mai indicat este ca aceste suplimente să fie utilizate împreună cu un stil de viață sănătos, în care exercițiile fizice și dieta sănătoasă să fie elementele principale.

Drept consecință, nu este nimic în neregulă dacă iei suplimente pentru erecție. Ele au fost create strict cu scopul de a ajuta bărbații cu problemele specifice acestora. Acestea fiind spuse, sper că te-am lămurit cu privință la suplimentele pentru potență!

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii