Update: Tânăra accidentată lângă UMF Iaşi a încetat din viaţă

vineri, 15 decembrie 2017, 17:32
2 MIN

Tânăra accidentată pe 11 decembrie lângă UMF Iaşi a decedat astăzi la ora 15. “Din pacate astăzi studenta din ATI nu a mai putut fi resuscitată cu tot efortul echipei", au anunţat medicii.

Tânăra cu fractură de bazin, fractură de gambă stângă şi traumă abdominală era internată în secţia ATI a spitalului în stare gravă. Ea a necesitat transfuzii semnificative de sânge pentru că a pierdut sânge în urma traumelor, iar ieşenii s-au mobilizat exemplar să o salveze. 

„O plâng colegii, prietenii, cadrele didactice, conducerea Facultăţii de Farmacie, conducerea UMF Iaşi şi întreaga echipă de specialişti care au depus toate eforturile şi au luptat alături de ea până în ultima clipă. Destinul a fost însă nedrept şi Cerasela, la doar 22 de ani, a plecat dintre noi. Dumnezeu să o ierte! Condoleanţe familiei îndoliate! Întreaga noastră consideraţie celor care, prin donare de sânge, ne-au fost alături în această luptă şi împreună am sperat până în ultima clipă într-o minune”, a declarat decanul Facultăţii de Farmacie, Prof.univ. Dr. Lenuţa Profire.

Cerasela Tatarciuc, de 22 de ani, studentă a Facultăţii de Farmacie de la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Grigore T. Popa” din Iaşi, a fost victima unui accident teribil petrecut pe bulevardul Independeţei, la intersecţia cu strada Universităţii. Tânăra a fost acroşată de un autoturism proiectat pe trotuar după ce a intrat în coliziune cu un alt autovehicul. Studenta a fost prinsă între autoturism şi clădirea Clinicii III medicină internă de la Spitalul „Sfântul Spiridon”.

Comentarii