Tânăra pictoriță care a plonjat cu mașina în lacul Ciric era în depresie

duminică, 27 iunie 2021, 13:51
2 MIN
 Tânăra pictoriță care a plonjat cu mașina în lacul Ciric era în depresie

Apar amănunte noi în cazul șoferiței care a plonjat cu mașina în lacul Ciric. Conform unor surse, Cristina Cezara Moraru ar fi fost în depresie după divorțul de soțul său care este chirurg plastician la spitalul „Sfântul Spiridon” și cu care are un copil.

Tânăra studiază Artele și este deja un artist plastic cunoscut, lucrările sale fiind expuse în numeroase expoziții personale sau de grup. Ea a fost îndrumată chiar de fostul său soț să devină cursantă a Facultății de Arte Vizuale și Design și a ajuns deja la doctorat.

Cristina Cezara Moraru absolvise Colegiul Național „Emil Racoviță” din Iași la profilul „Științe ale naturii”, apoi făcuse Facultatea de Litere. Și-a descoperit talentul pentru pictură încă din copilărie. Tatăl ei, polițist, picta de plăcere, iar Cezara încerca să-l imite. Însă a luat-o pe un alt drum. Când l-a cunoscut pe soțul ei, lucrurile s-au schimbat și el a susținut-o să revină la pasiunea sa.

Povestea lor de dragoste a fost intensă. După numai șase luni de când s-au cunoscut, s-au căsătorit. Au făcut și un copil. Însă lucrurile nu au mers foarte bine și cei doi au ajuns la divorț. Pentru Cristina Cezara Moraru, perioada aceasta a fost greu de suportat.

Sâmbătă la amiază, după ce a consumat mult alcool, s-a urcat la volan și a plonjat în lacul Ciric, încercând să se sinucidă. Ea a fost salvată de un polițist local ce a dat dovadă de prezență de spirit și de mult sânge rece, devenind într-o clipă erou.

VEDEȚI ȘI:

VIDEO: A fost scoasă din Ciric mașina tinerei care a încercat să se sinucidă – AICI

VIDEO: Cum a acționat polițistul-erou la Ciric! Salvarea din lac a unei șoferițe – AICI

O șoferiță beată a ajuns cu mașina în lacul Ciric. Un polițist a salvat-o (UPDATE) – AICI

Comentarii