Un bărbat şi-a înjunghiat mortal soţia în plină stradă

luni, 29 aprilie 2024, 20:15
1 MIN
 Un bărbat şi-a înjunghiat mortal soţia în plină stradă

Un bărbat şi-a înjunghiat, luni, soţia pe o stradă din Drăgăneşti-Olt, iare femeia a fost transportată la spital unde a murit. Bărbatul a fugit, fiind depistat în oraş.

”La data de 29 aprilie 2024, în jurul orei 15:00, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat ar fi înjunghiat o femeie, pe strada Căpitan Drăgănescu din oraşul Drăgăneşti-Olt, după care ar fi fugit într-o direcţie necunoscută. La faţa locului, s-au deplasat poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Drăgăneşti-Olt”, a transmis, luni, IOJ Olt.

Sursa citată a precizat că bărbatul, în vârstă de 37 de ani, în timp ce se afla pe strada Căpitan Drăgănescu, pe fondul unui conflict intrafamilial, i-ar fi aplicat soţiei sale, în vârstă de 37 de ani, mai multe lovituri cu un obiect acuţit-tăietor în zona pieptului.

”Femeia a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, unde a decedat. În urma activităţilor investigativ-operative, poliţiştii au identificat bărbatul bănuit de comiterea faptei pe strada Livezilor din oraşul Drăgăneşti-Olt, acesta fiind condus la sediul poliţei pentru audieri”, a mai transmis sursa citată.

De asemenea, la faţa locului, s-a deplasat şi o echipa complexă de cercetare din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale Olt şi Serviciului Criminalistic Olt pentru a efectua cercetarea la faţa locului sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

Comentarii