Un cuplu de basarabeni se alimenta gratis de la Selgros

miercuri, 05 februarie 2020, 02:49
2 MIN
 Un cuplu de basarabeni se alimenta gratis de la Selgros

Un cuplu din Republica Moldova a fost băgat după gratii pentru o zi după ce a reuşit să fure de şapte ori produse din magazinul Selgros.

Cuplul, un bărbat de 30 de ani şi iubita acestuia de 27 de ani, cât şi un prieten al primilor doi în vârstă de 32 de ani au furat sistematic mâncare şi detergenţi sau şampon din Selgros pe tot parcursul lunii ianuarie. Cei doi au păgubit magazinul cu peste 4.000 de lei.

„Poliţiştii Secţiei 6 Iaşi au depistat în flagrant delict un bărbat de 30 de ani, din Republica Moldova, o tânără de 27 de ani şi un bărbat de 32 de ani sunt bănuiţi de comiterea infracţiunii de furt în formă continuată. În urma cercetărilor s-a constatat faptul că, la data de 23 ianuarie, în timp ce se aflau pe raza municipiului Iaşi, aceştia ar fi sustras din incinta unei societţăi comerciale produse alimentare şi de uz casnic, cauzând un prejudiciu de 1.130 lei. De asemenea, în perioada 15 – 22 ianuarie, în timp ce s-ar fi aflat în municipiul Iaşi, aceştia ar mai fi sustras din incinta unei societţăi comerciale produse alimentare şi de uz casnic, cauzând un prejudiciu de 3.370 lei. La data de 3 februarie, poliţiştii au efectuat o percheziţie domiciliară, în urma căreia au fost ridicate mai multe mijloace materiale de probă“, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi.

Pe 3 februarie, cei trei au fost reţinuţi de către poliţişti pentru 24 de ore, ei fiind introduşi în arest.

Comentarii