VIDEO Momentul în care un copac masiv se prăbușește peste un bulevard. O persoană a murit, mai multe mașini avariate

marți, 07 mai 2024, 18:35
1 MIN
 VIDEO Momentul în care un copac masiv se prăbușește peste un bulevard. O persoană a murit, mai multe mașini avariate

Un copac masiv s-a prăbuşit marţi peste un bulevard din Kuala Lumpur provocând moartea unei persoane şi rănirea altor două. În urma incidentului au fost perturbate serviciile de monoşină şi au fost avariate peste 10 autovehicule.

Potrivit înregistrărilor video şi imaginilor publicate pe reţelele de socializare, copacul dezrădăcinat s-a prăbuşit peste bulevardul Jalan Sultan Ismail într-o perioadă de trafic intens, la o distanţă de circa un kilometru de emblematicele Petronas Twin Towers.

Trupul neînsufleţit al unui bărbat de 47 de ani a fost îndepărtat de la locul incidentului, au precizat poliţia şi departamentul de pompieri, iar 17 autovehicule au fost avariate în urma incidentului.

Un şofer care făcea ride-sharing, în vârstă de 26 de ani, şi o suedeză de 72 de ani, despre care se crede că era clienta acestuia, au fost răniţi şi transportaţi la spital pentru tratament, le-a declarat reporterilor un oficial din cadrul poliţiei.

O parte din crengile copacului s-au prăbuşit peste o cale de rulare monoşină supraînălţată, paralelă cu acea stradă, potrivit imaginilor publicate pe reţelele de socializare.

Serviciile monoşină au suferit întârzieri în urma incidentului, a precizat operatorul trenurilor într-o înştiinţare.

Comentarii