(VIDEO) Protest de amploare în Bucureşti. Trenurile care ajung în Capitală, pline de manifestanţi

sâmbătă, 20 ianuarie 2018, 14:22
1 MIN
 (VIDEO) Protest de amploare în Bucureşti. Trenurile care ajung în Capitală, pline de manifestanţi

Mii de oameni din toată ţara sunt aşteptaţi în București, la un protest de amploare faţă de modificarea legilor justiţiei şi a Codurilor penale. Protestatarii se vor aduna în Piaţa Universităţii, urmând să plece în marş spre Palatul Parlamentului.

Din fiecare tren care ajunge în Gara de Nord coboară zeci de protestatari dotați cu steaguri și bannere. Manifestanții se vor alătura celorlalte grupuri care ajung în Capitală.

Demonstranții intenționează să oprească la sediul Avocatului Poporului, la Curtea Constituţională a României şi la Consiliul Naţional al Audiovizualului.

Protestatari vor ajunge sâmbătă în Bucureşti din oraşe precum Cluj-Napoca, Bacău, Piteşti, Deva, Bistriţa, Satu Mare, Galaţi şi Timişoara, cu trenul sau cu microbuze, iar cei cu maşini persoanele se vor întâlni pe traseu şi vor merge în coloană spre Capitală.

De asemenea, manifestaţii asemănătoare sunt anunţate în acelaşi timp cu protestul din Bucureşti şi în alte oraşe din ţară, printre care şi la Iaşi, în Piaţa Unirii, de la ora 18.

Protestul, organizat sub sloganul “Toate drumurile duc la Bucureşti. Revoluţia generaţiei noastre”, începe în jurul orei 18.00 în Piaţa Universităţii.

Comentarii